NRB ondersteunt RTBF in haar SAP S/4HANA-migratie

We interviewden Frédéric Romain, Account Manager Support bij de RTBF, die ons vertelde over zijn ervaring met het SAP S/4HANA-migratieproject. Een project dat gerealiseerd werd in samenwerking met NRB.

Zowel NRB als de RTBF stonden voor een aantal uitdagingen om dit project binnen het strikte tijdsbestek af te ronden. Het doel van de RTBF was om van fat clients over te stappen op een volledige web-based omgeving. Een project dat veel "Change Management", training en acceptatie van de oplossingen door de belangrijkste gebruikers vereiste. Voor NRB lag de uitdaging in het pionierskarakter van dit project. Bovendien moest een volledig nieuw autorisatieproces worden geïnstalleerd, zoals voorzien in de nieuwe SAP-release.
 
Dit project heeft de RTBF een aanzienlijke meerwaarde opgeleverd, niet in het minst dankzij de integratie van het SAP-systeem met RTBF’s mobiele toepassingen.  Die integratie was een van hun belangrijkste eisen, zoals ook beschreven in  hun "ATAWAD"-mobiliteitsproject: "Anytime, Anywhere & Any Device". Vandaag heeft de RTBF één enkele betrouwbare gegevensbron voor alle gebruikers, en voldoet het systeem aan de SAP-vereisten.
 
Tot slot, hier is wat Frédéric Romain heeft geleerd van zijn ervaring met NRB:
"Het project werd aan de kant van de RTBF, geleid door een dynamisch team dat zijn zaken goed kent. Het NRB-team was bovendien zeer bekwaam, met diepgaande kennis van het SAP-product en van de integratieproblematiek binnen de RTBF-omgeving. We werken heel graag samen met NRB. Zij doen wat ze beloven. We hebben er enorm veel vertrouwen in, zoals ook blijkt uit de andere projecten die we momenteel samen voorbereiden. » 
 

Meer info over onze partners hier

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen