Life Sciences

De lifesciencesector is een belangrijke economische drijfkracht in volle bloei. België speelt een centrale rol in deze wereldwijd erkende activiteit. Deze erkenning creëert een emulatie van competenties binnen de universiteiten en trekt internationale deskundigen aan.
 
Om te blijven groeien, moeten BioPharma- en BioTech-professionals cruciale uitdagingen aangaan: slagen in hun digitale transformatie en gegevensbescherming, hun soevereiniteit en hun uitwisselingen op perfect beveiligde uitwisselingsplatforms garanderen.
 
Wij zijn er trots op deze activiteitensector en haar vele specialisten te ondersteunen en bij te dragen aan hun groeiproces. Samen hebben we dezelfde ambitie: innoveren om het welzijn te verbeteren. 
 

Neem contact op met ons team Life Sciences

 
 

NRB, de partner van de biofarma en biotech

 
Met 40 jaar ervaring is de NRB-groep een referentie in de ICT-sector. NRB biedt meerdere oplossingen om de lifesciencesector en zijn doelstellingen te ondersteunen. 
 
1. Uw digitale transformatie ondersteunen, van concept tot industrialisering van oplossingen
 
De leden van ons innovatieteam helpen u om de uitdagingen en opportuniteiten in uw sector doelgericht te identificeren. Profiteer van onze one-stop-shop om uw innovaties uit te voeren. 
 
2. Ondersteuning van uw IT-innovatie.
 
U profiteert van onze IT-oplossingen en investeringen ter ondersteuning van de ontwikkeling van uw projecten in de vorm van cocreatie, of het nu gaat om IoT, XRE, kunstmatige intelligentie of 5G.
 
3. Bescherming van uw gegevens
 
Uw gegevens worden in België gehost in onze twee redundante datacenters, op meer dan 30 kilometer van elkaar. Onze cloudoplossingen (privé en hybride) zorgen ervoor dat uw meest kritieke gegevens volledig worden beschermd.
 
4. Samenwerken in een echte vertrouwensrelatie
 
U staat centraal in onze activiteiten. Wij hechten veel belang aan onze relatie, gebaseerd op vertrouwen en lange termijn. Onze enige bekommernis: u oplossingen op maat voor uw behoeften aanreiken dankzij onze lange ervaring en innovaties.
 
5. Duurzaam innoveren
 
De lifesciencesector groeit met respect voor het milieu ... net als wij. Duurzaamheid is erg belangrijk voor ons bedrijf, zoals blijkt uit de installatie van een windmolen in onze kantoren in Herstal, het welzijn van onze medewerkers en ons sociaal engagement.
 

Ontdek al onze oplossingen

 

Wij kennen uw behoeften

 
  • Application Development en UX
Wij ontwikkelen interfaces om de uitwisseling van gegevens tussen uw klant en uw medewerkers, maar ook tussen al uw medewerkers onderling, te vergemakkelijken. Onze platforms zijn gebruiksvriendelijk, op maat gemaakt en worden snel overgenomen door de gebruikers.
 
  • Bescherming en gebruik van persoonsgegevens
Onze ERP-oplossingen besparen u tijd bij de uitwisseling van informatie tussen verschillende afdelingen. Al deze processen zijn geautomatiseerd en genieten de hoogste beveiliging dankzij het NRB-datacenter.
 
  • Cybersecurity
Wij beschermen uw onderzoek en ontwikkeling door toegang tot uw gegevens van buitenaf te voorkomen. Of het nu via onze private (Data Center) of hybride (Cloud) oplossingen is, wij beveiligen uw patenten, ontdekkingen, analyses ...
 
  • Customer Support Desk
Wij bieden een volledig opgeleide helpdesk die volledig op uw behoeften focust. We kunnen ook een dashboard ontwikkelen om de samenwerking tussen verschillende afdelingen te vergemakkelijken.
 
  • Augmented reality en innovatie
Onze afdeling "Innovation and Business Consulting" voldoet aan al uw behoeften voor de nieuwste technologie. Zo zal augmented reality de precisie van uw werk vergemakkelijken en zal 5G al uw innovaties faciliteren.
 

Neem contact op met ons team Life Sciences

 

CUSTOMER CASE

 
 
 

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen