Housing

ICT is vandaag een vitaal element geworden van elke organisatie. Uw IT-infrastructuur huisvesten in een datacenter dat altijd beschikbaar, beveiligd, energiezuinig en ultra-geconnecteerd is, is bijgevolg haast een must. De bestaanszekerheid van uw organisatie kan er van afhangen. Een datacenter bouwen, onderhouden en uitbaten voor één enkele organisatie is een zeer moeilijke en vooral een zeer dure onderneming (denk maar aan de kosten voor elektriciteit en gespecialiseerd personeel). Bovendien evolueren uw behoeften en de technologieën. Dankzij consolidatie en virtualisatie hebben dezelfde systemen bijvoorbeeld steeds minder oppervlakte nodig.

Ondernemingen die een altijd beschikbare en snelle IT-infrastructuur willen en tegelijk hun kosten en afhankelijkheid van een leverancier willen verminderen, opteren daarom voor co-locatie in een ruimte in een datacenter zoals dat van NRB.

Flexibiliteit, beveiliging, engagement, beschikbaarheid en performantie

Via onze housing-diensten krijgt u toegang tot een datacenterinfrastructuur die, verspreid over verschillende locaties, georedundant, altijd beschikbaar, ultra-geconnecteerd en gebaseerd is in België. U geniet ook van onze expertise en meer dan 30 jaar ervaring in het beheer van datacenters.

U kunt bij ons ruimte huren voor een duur, die u afhankelijk van uw behoeften soepel naar boven of beneden bijstelt. U betaalt enkel wat u gebruikt. Uw uitgaven zijn dus vooral operationele kosten (OPEX).

Door het gedeelde gebruik van de technische infrastructuur in onze datacenters vermindert uw TCO (total cost of ownership) aanzienlijk.

De toegang tot onze infrastructuur is strikt gereguleerd en beveiligd. Op die manier beschermen we de systemen en gegevens van al onze klanten, terwijl we toch de nodige flexibiliteit aan de dag leggen om ieder individuele organisatie goed te laten werken. Al onze contracten bevatten een Service Level Agreement (SLA). De huisvesting van uw systemen in ons datacenter vergemakkelijkt ook migratieprojecten of integratie met onze cloud-oplossingen.

Ons aanbod

Huur

U huurt en heeft toegang tot een bepaalde oppervlakte in een van onze datacenters. Op basis van uw keuze plaatsen we uw systemen in een gedeelde of privézone.

Hands & Eyes

Daarnaast kunt u 24 uur op 24 en zeven dagen op zeven een beroep doen op aanvullende ‘Hands & Eyes’-diensten. Die dienstverlening kan bijvoorbeeld bestaan uit het in- of uitschakelen van uw toestellen, het resetten van een machine, een statusupdate, een stroom- of netwerkkabel aansluiten of loskoppelen, of het uitvoeren van een handeling op het toetsenbord, ...

IMACD (Install, Move, Add, Change & Dispose)

Deze diensten omvatten de installatie, verplaatsing, toevoeging, wijziging of verwijdering van systemen. Het kan ook gaan om het maken van netwerkverbindingen in onze datacenters, point-to-point (patchen van kabels) of met telecomoperatoren.

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen