Onze klanten

NRB stelt ICT-diensten en -oplossingen voor die op specifieke sectoren zijn gericht. De experts van NRB zijn zeer goed bekend met de financiële sector, verzekeringssector, publieke sector, sociale sector, nutsvoorzieningen en industrie.

Gedurende meer dan 25 jaar heeft NRB indrukwekkende vakkennis opgebouwd in vaak complexe, zeer gereguleerde en soms zeer beveiligde Belgische omgevingen. Deze kennis vormt de basis van onze verticale oplossingen en onze oplossingen per sector. Wij hechten een groot belang aan het leveren van een infrastructuur die aan de wensen en toepassingen van onze klanten is aangepast volgens een outsourcing-, cosourcing- of cloud computingmodel.

Daarnaast stelt onze expertise in de core business processen of het vakgebied van onze klanten ons in staat om de software op maat te maken en programma's te ontwikkelen die een nieuwe dimensie aan hun organisatie kan geven.

Tegelijkertijd zijn wij intern georganiseerd om zo efficiënt mogelijk en op de beste manier te reageren op de behoeften van onze klanten. Onze verticale entiteiten zijn niet alleen verantwoordelijk voor hun omzet, maar met name voor de goede uitvoering van onze verplichtingen en de tevredenheid van de klanten in hun sectoren.

 

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen