Trasys International

Referentiepartner voor internationale organisaties

Trasys international

Trasys International werd opgericht in 1975 en sloot zich in 2015 aan bij de NRB-groep. Het is haar missie om internationale organisaties en bedrijven in de publieke sector te ondersteunen bij hun digitale transformatie door hun tools te moderniseren, optimaal gebruik te maken van hedendaagse cloudtechnologieën en hun beveiliging te verbeteren.

Trasys International stelt de klant centraal bij alles wat ze doet om de beste oplossingen op de markt te leveren. Het bedrijf werkt rond drie belangrijke pijlers.

  1. Vertrouwen: schaalbare oplossingen bieden die echt waarde toevoegen aan het bedrijf van de klant. Deze hoogwaardige, efficiënte service is een van de hoekstenen van de vertrouwensrelatie van het bedrijf met zijn klanten.
  2. Teamgeest: de medewerkers van Trasys International worden voortdurend bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste oplossingen op de markt.
  3. Respect: Trasys International luistert naar de behoeften van haar klanten om hen een gepersonaliseerde service van hoge kwaliteit te kunnen bieden.

Meer info

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen