Over

Met een geconsolideerde omzet van 333 miljoen euro en meer dan 2.000 medewerkers behoort de NRB Groep vandaag tot de top drie van de Belgische ICT-sector.

NRB helpt zijn klanten de troeven van ICT ten volle te benutten om hun processen te optimaliseren en te versnellen, om te innoveren en om hun business te laten groeien en te veranderen met het oog op een betere aansluiting bij de nieuwe digitale realiteit.

In die context biedt NRB een compleet gamma van diensten aan rond vier assen: consultancy, software, infrastructuur & clouddiensten en managed staffing.

 • De consultancydiensten slaan niet alleen op het werk van IT- en businessconsultants die de klanten begeleiden doorheen hun (digitale) transformatie. Er is immers ook een team van IT- en cybersecurity-specialisten dat hen bijstaat met het uittekenen en implementeren van de juiste policies (voor GDPR, security en andere standaarden) en ICT-oplossingen die de integriteit van hun organisatie, systemen en gegevens moeten waarborgen.
   
 • De softwarediensten omvatten de ontwikkeling van oplossingen op maat door teams in België en in een nearshore-centrum in Athene. De ontwikkelingsteams beheersen een breed gamma aan technologieën voor de ontwikkeling van mobiele en webapplicaties, maar ook van maatwerktoepassingen voor gedistribueerde of mainframeomgevingen. Naast maatwerk, werkt NRB ook met packages (ERP, BI, SCADA, …) van grote softwarebedrijven (SAP, Microsoft, IBM, Cisco, Software AG, …) die gecustomiseerd worden volgens de specifieke behoeften van de klant en zijn project. Specialisten staan bovendien in voor de implementatie, de integratie en het onderhoud van de geleverde softwareoplossingen.
   
 • NRB’s infrastructuur- en operationele beheersdiensten omvatten housing en hosting van mainframe-, AS400- en gedistribueerde systemen. NRB maakt daarvoor gebruik van zijn eigen datacenters verdeeld over twee geo-resiliënte sites in België, een infrastructuur die beantwoordt aan de vereisten van het Tier 3+ niveau zoals vastgelegd door het Uptime Institute. Mede dankzij die infrastructuur kan NRB zijn klanten geïntegreerde hybride clouddiensten op maat aanbieden. NRB kan, ten behoeve van de klant, het beste halen uit drie IT-omgevingen: ‘on premise’ bij de klant, de NRB private cloud en de publieke cloud. NRB kan die waar nodig connecteren, integreren en beheren.
 • Tot slot biedt NRB managed staffing-diensten aan die erop gericht zijn om de beste profielen aan de beste prijs ter beschikking te stellen van de klanten in functie van hun noden.

NRB richt zich tot de belangrijkste sectoren van ons land: de publieke en sociale sector, de energie- en nutsbedrijven, banken en verzekeringen en de industrie, terwijl Trasys International – dat deel uitmaakt van NRB – zich toelegt op de Europese en internationale instellingen en bedrijven.

De andere filialen van de NRB Groep bieden gespecialiseerde sectorspecifieke oplossingen  aan  en  dit  ondersteund  door  de  (schaal)voordelen  en  troeven  van  de  Groep,  zoals  bv.  de ICT-infrastructuur. UCON is de specialist in SAP-oplossingen (IS-U en FI-CA) voor nutsbedrijven. Xperthis staat voor gespecialiseerde informaticaoplossingen voor de gezondheidssector. CEVI en Logins in Vlaanderen, en Civadis in Brussel en Wallonië, zijn dan weer gespecialiseerd in IT-producten en -diensten voor lokale overheidsdiensten.

Voor de andere dochterondernemingen van de NRB-groep ontwikkelt Afelio mobiele en weboplossingen op maat, terwijl Siggis intelligente geospatiale (GIS) oplossingen biedt.

 

In us they trust...

Contact us :

 • Mail us
 • Phone us

Follow us :

 • Linked In
 • Twitter
 • Google +
 • Slideshare
 • Youtube
 • Flickr

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen