Over

Met een geconsolideerde omzet van 505,4 miljoen euro in 2022 en meer dan 3,450 medewerkers is de NRB-groep een van de belangrijkste Belgische spelers in de ICT-sector, met een Europese roeping.
 
De missie van NRB is het leveren van optimale end-to-end IT-oplossingen en -diensten in een nauwe langetermijnsamenwerking met haar klanten uit de publieke en private sector om de technologische, economische en maatschappelijke digitale transformatie te vereenvoudigen.
 

In die context biedt NRB een compleet gamma van diensten aan rond vier assen: consultancy, software, infrastructuur & clouddiensten en managed staffing.

  • Consultancy: Onze consultants begeleiden onze klanten gedurende het hele proces van hun digitale transformatie. Daarnaast helpt een team van cybersecurity-specialisten hen bij het ontwikkelen en implementeren van het juiste beleid en de juiste technologieën om de integriteit van hun organisatie, systemen en gegevens te waarborgen.
  • Software: Onze Software Factory bestaat uit ontwikkelingsteams gevestigd in België (Afelio) en in ons nearshore centrum in Athene, die een breed scala aan technologieën beheersen voor de creatie van mobiele en webapplicaties en op maat gemaakte oplossingen voor gedistribueerde en mainframe omgevingen. Bovendien implementeert NRB pakketten van grote softwareleveranciers zoals SAP, Microsoft, IBM, Cisco, Software AG en andere... NRB beschikt over meer dan 100 SAP-experten die ERP, IS-U, FI-CA, financiële, logistieke en HR-projecten implementeren in publieke organisaties, privébedrijven en nutsbedrijven. Onze specialisten zorgen voor de customisatie, de integratie en het onderhoud van de geleverde oplossingen.
  • Infrastructuurdiensten: De infrastructuur en managed operations services van NRB omvatten de housing en hosting van mainframe, AS400 en gedistribueerde systemen. Voor het leveren van deze diensten kan NRB rekenen op eigen datacenters op twee geo-redundante locaties in België, een infrastructuur die voldoet aan de Tier 3+ vereisten van het Uptime Institute.
  • Hybride Cloud Services: Dankzij die infrastructuur en de strategische samenwerking met IBM lanceerde NRB een uniek aanbod voor intelligente hybride clouddiensten, genaamd ‘NECS’ (NRB Enterprise Cloud Services). Dat stelt klanten in staat om - via één interface – toegang te krijgen tot en optimaal gebruik te maken van NRB’s private cloud en public cloud-diensten van toonaangevende wereldwijde providers, zoals IBM, Microsoft Azure, Amazon of Google.
  • Managed Staffing: Tot slot levert NRB managed staffing services gericht op het aanbieden van de best passende profielen tegen de scherpst mogelijke prijs, rekening houdend met de eisen van de klant. Deze dienst werd in februari 2020 versterkt door de overname van People & Technology, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de levering van IT-profielen.
 
De NRB Groep neemt het voortouw op het gebied van Smart Cities, zoals we ook onze inspanningen op het gebied van opkomende technologieën, zoals Artificiële Intelligentie (AI), Internet of Things (IoT), 5G, Robotic Process Automation (RPA) en Security voortzetten.
 
NRB richt zich tot de belangrijkste sectoren van ons land: de publieke en sociale sector, de energie- en nutsbedrijven, banken en verzekeringen en de business & industrie. Trasys International, business unit de NRB S.A., – dat deel uitmaakt van NRB – zich toelegt op de Europese en internationale instellingen en bedrijven. De dochterondernemingen van de NRB Groep bieden sectorspecifieke oplossingen aan die ondersteund worden door de schaalgrootte, ICT-infrastructuur en andere ondersteuning van de Groep. Zorgi levert gespecialiseerde ICT-oplossingen voor de gezondheidszorg. CEVI, Logins en Civadis bieden ICT-producten en -diensten voor lokale overheden. Computerland richt zich met de Microsoft-suite vooral op het middensegment van de markt. Prodata Systems is gespecialiseerd in cybersecurity, netwerkoplossingen & on site-data center management. Trigone is gespecialiseerd in het beheer en onderhoud op afstand van mainframes en gedistribueerde systemen. Afelio is een specialist in de ontwikkeling van web- en mobiele applicaties op maat en van de volgende generatie. SIGGIS levert GIS-software en -consultancy voornamelijk aan de publieke sector en nutsbedrijven. Ink Consulting is gespecialiseerd in Salesforce-technologie en veranderingsbeheer. 
 

Meer info 

 

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen