Over

Met een geconsolideerde omzet van 333 miljoen euro en meer dan 2.200 medewerkers behoort de NRB Groep vandaag tot de top drie van de Belgische ICT-sector.

NRB helpt zijn klanten de troeven van ICT ten volle te benutten om hun processen te optimaliseren en te versnellen, om te innoveren en om hun business te laten groeien en te veranderen met het oog op een betere aansluiting bij de nieuwe digitale realiteit.

In die context biedt NRB een compleet gamma van diensten aan rond vier assen: consultancy, software, infrastructuur & clouddiensten en managed staffing.

 • De consultancydiensten slaan niet alleen op het werk van IT- en businessconsultants die de klanten begeleiden doorheen hun (digitale) transformatie. Er is immers ook een team van IT- en cybersecurity-specialisten dat hen bijstaat met het uittekenen en implementeren van de juiste policies (voor GDPR, security en andere standaarden) en ICT-oplossingen die de integriteit van hun organisatie, systemen en gegevens moeten waarborgen.
   
 • De softwarediensten omvatten de ontwikkeling van oplossingen op maat door teams in België en in een nearshore-centrum in Athene. De ontwikkelingsteams beheersen een breed gamma aan technologieën voor de ontwikkeling van mobiele en webapplicaties, maar ook van maatwerktoepassingen voor gedistribueerde of mainframeomgevingen. Naast maatwerk, werkt NRB ook met packages (ERP, BI, SCADA, …) van grote softwarebedrijven (SAP, Microsoft, IBM, Cisco, Software AG, …) die gecustomiseerd worden volgens de specifieke behoeften van de klant en zijn project. Specialisten staan bovendien in voor de implementatie, de integratie en het onderhoud van de geleverde softwareoplossingen.
   
 • NRB’s infrastructuur- en operationele beheersdiensten omvatten housing en hosting van mainframe-, AS400- en gedistribueerde systemen. NRB maakt daarvoor gebruik van zijn eigen datacenters verdeeld over twee geo-resiliënte sites in België, een infrastructuur die beantwoordt aan de vereisten van het Tier 3+ niveau zoals vastgelegd door het Uptime Institute. Mede dankzij die infrastructuur kan NRB zijn klanten geïntegreerde hybride clouddiensten op maat aanbieden. NRB kan, ten behoeve van de klant, het beste halen uit drie IT-omgevingen: ‘on premise’ bij de klant, de NRB private cloud en de publieke cloud. NRB kan die waar nodig connecteren, integreren en beheren.
 • Tot slot biedt NRB managed staffing-diensten aan die erop gericht zijn om de beste profielen aan de beste prijs ter beschikking te stellen van de klanten in functie van hun noden.

NRB richt zich tot de belangrijkste sectoren van ons land: de publieke en sociale sector, de energie- en nutsbedrijven, banken en verzekeringen en de business & industrie, terwijl Trasys International – dat deel uitmaakt van NRB – zich toelegt op de Europese en internationale instellingen en bedrijven.

Waar NRB zich richt op sectoren, bieden de dochterondernemingen van de NRB Groep sectorspecifieke oplossingen die ondersteund worden door de schaalgrootte, ICT-infrastructuur en andere ondersteuning van de Groep. Trasys International richt zich op Europese en internationale publieke organisaties en bedrijven. Xperthis levert gespecialiseerde ICT-oplossingen voor de gezondheidszorg. CEVI, Logins en Civadis bieden ICT-producten en -diensten voor lokale overheden. SIGGIS levert GIS-software en -consultancy voornamelijk aan de publieke sector en nutsbedrijven. UCON tot slot is voornamelijk actief op het gebied van SAP IS-U en FI-CA voor nutsbedrijven. 

Meer info 

 

In us they trust...

Contact us :

 • Mail us
 • Phone us

Follow us :

 • Linked In
 • Twitter
 • Google +
 • Slideshare
 • Youtube
 • Flickr

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen