Enterprise Mobility

Anders leven en werken

De wereld telt naar schatting zes miljard mobiele apparaten, waarvan de helft met het internet verbonden is. Elk jaar downloaden we ruim 70 miljard mobiele applicaties. Wereldwijd verschaffen 77% van de ondernemingen een mobiel apparaat aan hun werknemers en 66% van de bedrijven gebruikt mobiele applicaties.

Medewerkers, klanten en consumenten maken massaal gebruik van smartphones en tablets. Omdat ze eenvoudig te gebruiken en efficiënt zijn, grijpen we er overal en de hele tijd naar in ons privéleven. Ze vergemakkelijken de organisatie van onze tijd, relaties en activiteiten. Op het werk verwachten we dezelfde eenvoudige gebruikservaring.

Vandaag zijn meer dan vier werknemers op de tien mobiel. De democratisering van mobiele internetverbindingen zorgde voor een massale toename van smartphones en tablets in bedrijven. Werknemers zijn in het bedrijf toegekomen met hun mobiel device en willen er ook blijven gebruik van maken tijdens hun werk. Dit wordt omschreven als het 'bring your own device' fenomeen. IT-afdelingen moeten met die trend rekening houden en zijn op zoek naar oplossingen.

Managers en bedrijven van hun kant hebben veel nieuwe ideeën voor mobiele toepassingen. Marketingafdelingen begrepen al snel het potentieel van mobiele communicatie. Ook andere afdelingen zoeken naar manieren om hun werk beter en eenvoudiger te kunnen doen.

De voordelen van mobiele technologie zijn een verhoogde productiviteit van de werknemers, lagere kosten en betere bedrijfsprocessen. Die zorgen voor meer efficiëntie, flexibiliteit, een kortere time-to-market en een beter imago.

IT-verantwoordelijken willen vooral betrouwbare mobiele technologie die garanties biedt op het vlak van beveiliging en gegevenstoegang. Ze willen dat de technologie eenvoudig te beheren, makkelijk te integreren en duurzaam is.

Bedrijven zijn zich inmiddels bewust van de aantrekkingskracht die het mobiele werken heeft bij de werving van jonge werknemers.

Ons aanbod: een one-stop-shop voor al uw mobiele behoeften

In samenwerking met zijn dochteronderneming Afelio heeft NRB een compleet aanbod voor alle mobiele IT-behoeften van een organisatie. Dat heeft als voordeel dat u slechts één aanspreekpunt heeft.

Consultancy

Onze consultants helpen u om uw business te transformeren. Ze begeleiden u bij de herdefiniëring van uw bedrijfsprocessen, dienstverlening en concurrentievoordelen. Ze werken met u een mobiele strategie en stappenplan uit.

Applicaties

We kunnen de volledige levenscyclus van een mobiele toepassing beheren, ongeacht of het een applicatie van een softwareleverancier is of een op maat gemaakte app.

Integratie van applicaties

NRB heeft veel kennis en ervaring in de integratie van applicaties met back end systemen. Door onze grootte kunnen we een beroep doen op onze specialisten in een bepaald domein zoals BI, ECM of ERP, … of in de technologie van een bepaalde editor zoals SAP, Microsoft, IBM, SAS, ….

Applicaties op maat

NRB en Afelio kunnen alle soorten mobiele applicaties op maat maken. Eerst ontwerpt een user experience designer de toepassing en haar functionaliteiten. De UX-designer focust daarbij op de eindgebruiker en zijn context. Vervolgens kleedt een grafisch designer de schermen aan in de kleuren van uw merk. In de derde fase ontwikkelen we de applicatie voor iOS, Android, Windows en het web, en integreren we die met uw huidige systemen. Tot slot kunnen we het onderhoud, herstellend of evolutief, van de toepassing verzorgen gedurende haar volledige levensduur.

Digitale publicaties met Adobe Experience Manager Mobile

Het is vandaag belangrijker dan ooit om u te onderscheiden door een innovatief imago uit te stralen in uw communicatie. In deze digitale wereld moet alles sneller. De tijd die nodig is om drukwerk te ontwerpen, realiseren en verspreiden, vormt meer en meer een struikelblok.

Met digitale publicaties verbetert u uw imago, verlaagt u uw publicatiekosten en versnelt u uw time-to-market!

Met software voor digitale publicaties maakt en verspreidt u marketingpublicaties op het web, tablets en Android-, iOS- of Windows-smartphones. Die digitale publicaties zijn interactief. U kunt er onder andere video’s, HTML5-animaties, 360°-beelden en Google-kaarten in verwerken. De interactieve publicaties kunnen ook de GPS, gyroscoop (positiebepaling), camera en andere functies gebruiken van het apparaat waarop u ze raadpleegt.

We zijn de enigen in België die een volledige waaier aan diensten aanbieden rond AEM Mobile:

  • Strategisch advies (afgestemd op uw zakelijke doelstellingen)
  • Creatie van toepassingen (viewer) voor het web en mobiele apparaten met Android, iOS of Windows: gebruiksvriendelijk ontwerp, grafisch design, ontwikkeling, integratie en onderhoud
  • Productie van content: storyboarding en realisatie

Hosting & distributie

U kunt bij ons terecht voor de hosting en verdeling van uw mobiele applicaties naar uw toestellen of die van uw klanten en partners. Die distributie gebeurt via een centraal, gedeeld platform dat NRB beheert. We kunnen de verspreiding ook doen via een publieke appwinkel (App Store, Google Play, Windows Store) of de app store van uw bedrijf.

Netwerk

NRB biedt netwerkdiensten om uw medewerkers of klanten mobiele internettoegang te geven, bijvoorbeeld door wifi in uw kantoren te installeren.

Beveiliging

We gebruiken technologie die u een beveiligde mobiele omgeving garandeert. We kunnen uw mobiele toestellen beveiligen, maar ook de toegang tot uw netwerk, applicaties en gegevens.

Technologieën

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen