Mainframe Hosting

Mainframe: Geavanceerde technologie die dagelijks miljarden transacties in alle veiligheid verwerkt
 
Het mainframe onderscheidt zich door zijn ongeëvenaarde prestaties en zijn vermogen om zichzelf te transformeren om gelijke tred te houden met de digitale evolutie. Deze technologie verwerkt al uw transacties in een snelle, betrouwbare, schaalbare en veilige omgeving. Door NRB als partner te kiezen, kiest u voor een van Europa's toonaangevende leveranciers van mainframe.
 

Neem contact op

 

Wat is een mainframe?

Een mainframe is een krachtige computer die speciaal is ontworpen voor de veilige verwerking van real-time transacties.  Wereldwijd verwerken mainframes meer dan 1000 miljard transacties per dag. Dat betekent dat er veel vraag is naar deze technologie in de financiële en industriesector, bij overheidsinstellingen en bij IT-dienstverleners. 
 
Het mainframe werd meer dan vijftig jaar geleden ontwikkeld en blijft de technologische evolutie volgen. Het heeft zich opengesteld voor nieuwe talen en nieuwe intercommunicatiemethoden en is onderdeel geworden van het ecosysteem van moderne datacenters. Daarnaast bleven de sterke punten behouden waarmee al decennialang enorme hoeveelheden data in recordtijd verwerkt worden en tegelijkertijd totale beveiliging voor de gebruikers gegarandeerd blijft.

 

De mainframe, een oplossing op maat

Kiezen voor mainframe is kiezen voor een omgeving die uw digitale transformatie bevordert.
  • Garandeer de continuïteit van uw corebusiness terwijl u profiteert van de nieuwe mogelijkheden van nieuwe ontwikkelomgevingen en cloudservices.
  • Optimaliseer uw kosten en vermijd de risico's van migraties of herontwikkelingsprojecten.
  • Profiteer van een homogene oplossing die zijn historische robuustheid en snelheid combineert met de flexibiliteit van moderne ontwikkeltools.
  • Profiteer van een volledig beveiligde omgeving die ongeëvenaard is op de markt. Z-systemen vereisen volledige versleuteling van alle inkomende en uitgaande gegevens.
  • Reik de volgende generatie ontwikkelaars een boeiende staaltje technologie aan. Ze werken graag met nieuwe talen en populaire tools zoals Java, Node.js en Python. 
 

De NRB-groep, unieke mainframe-expertise

40 jaar ervaring en meer dan 250 experts
NRB is opgericht in de jaren 80 en heeft uitgebreide ervaring met mainframe-infrastructuur. Vandaag levert het Belgische bedrijf mainframeservices op IBM- en BULL GCOS8-platforms. De toevoeging van de Franse onderneming Trigone aan de NRB-groep in 2020 heeft onze leiderspositie verder versterkt. In totaal staan meer dan 250 experts in voor volledig operationeel beheer, ontwikkeling en onderhoud van mainframeapplicaties.
 
Een relatie gebaseerd op transparantie en efficiëntie
Onze teams helpen u om de beste oplossing voor uw behoeften te vinden. We werken samen als partners. Onze waarden? Transparantie, openheid, innovatie en kostenbeheersing. Met een gemeenschappelijk doel: efficiëntie.
 
Georesiliënte datacenters
Uw gegevens worden in alle veiligheid gehost. Twee georesiliënte datacenters, verbonden door dark fiber, slechts dertig kilometer van elkaar verwijderd en volledig redundant, repliceren al uw data synchroon. Deze configuratie voldoet aan de strengste eisen op het gebied van DRP (Disaster Recovery Plans).
 
Een geest die zowel historisch als innovatief is
Net als het mainframe blijven onze teams pioniers op het gebied van innovatie en bieden ze onze klanten moderne, efficiënte en toekomstbestendige oplossingen. Het implementeren van machine learning en AIOPS-oplossingen, het gebruik van moderne programmeertalen en de segmentering van bestaande applicaties maken allemaal deel uit van onze dienstencatalogus. Onze experts zijn echter ook bedreven in historische talen zoals Cobol en PL/I.
 
Een interne opleidingsschool gericht op mainframe
NRB garandeert u een duurzame service dankzij de Mainframe Academy. Met dit initiatief trainen we ontwikkelaars in PL/I- en Cobol-technologieën en garanderen we dat de engineeringteams van de volgende generatie al klaarstaan. 
 
Een duurzame visie op IT
De NRB-groep loopt voorop als het gaat om respect voor het milieu en hecht veel belang aan duurzaamheid. De datacenters worden aangedreven door een windturbine en het welzijn van onze werknemers is een van onze belangrijkste aandachtspunten.
 

Neem contact op

 

Onze teams kennen uw behoeften

  • Application maintenance

We bieden u een breed scala aan competenties waarnaar veel vraag is op de markt: PL/I, Cobol en Powerbuilder. We staan in voor het applicatieonderhoud voor klanten die op zoek zijn naar een betrouwbare partner.

  • Helpdesk

Onze drietalige teams werken perfect samen met de monitoringteams om te voldoen aan de vereisten die zijn vastgelegd in de Service Level Agreements. 

  • Netwerk

Onze volledig redundante hogesnelheidsinfrastructuur (2 Gbps over WAN via 2 speciale lijnen van 1 Gbps elk zonder crossover) garandeert een constante bandbreedte en ononderbroken service.

  • Migratie
Onze migratiemethodologie, die gedurende vele jaren is beproefd, is gebaseerd op best practices. Dankzij onze gespecialiseerde apparatuur en virtualisatiemethoden gebeurt dataherstel naadloos. Daardoor blijven tegelijkertijd de impact op uw bedrijf, de totale kosten van de migratie en de tijd die nodig is om deze te voltooien, beperkt.
 

Neem contact op

 

Klantgetuigenis

NTN, een wereldleider in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van lagers, gebruikt het mainframe voor een aantal kritieke toepassingen zoals de inkoop, de financiën en het productiebeheer voor de hele Europese groep. 
 
Door een gebrek aan interne personeelsmiddelen heeft het bedrijf zijn mainframe uitbesteed aan de NRB-groep. Deze samenwerking was meteen een succes dankzij de bewezen competenties van onze experts.
 

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen