Mainframe Hosting

Bij NRB staan ruim 200 mainframe-specialisten - zowel op het vlak van de infrastructuur als de toepassigen - klaar voor een volledige outsourcing van uw mainframe-omgeving. We hebben experts voor mainframes van IBM en Bull. In dit team staan een 40tal specialisten in voor het operationeel beheer van de mainframe-infrastructuur op verschillende niveaus: exploitatie, beheer, engineering, service management...

Onze infrastructuur bevindt zich in twee volledig redundante datacenters die 30 kilometer uiteen liggen en verbonden zijn met hogesnelheidverbindingen (Dark Fiber). Dit laat een synchrone replicatie toe van alle gegevens van harde schijven en tapes. Met dit opzet voldoen wij aan de hoogste eisen op het vlak van disaster recovery (DRP). 

NRB telt onder zijn klanten vele grote mainframegebruikers in België. We beschouwen onze klanten als echte partners. Onze samenwerking is gebaseerd op transparantie, een open geest, efficiëntie, kostenbeheersing, innovatie en flexibiliteit.

Onze kennis, infrastructuur en de engagementen die we voor onze klanten aangaan, maken van NRB de belangrijkste leverancier van mainframediensten in België.

Ons aanbod

Operations

Diensten om een goede werking van uw activiteiten te waarborgen:

  • console, monitoring en rapportering vanuit onze vestiging in Herstal, 24 uur op 24 en 7 dagen op 7
  • helpdesk: onze supportmedewerkers –die drietalig Frans, Nederlands en Engels zijn– werken nauw samen met onze monitoringploeg om alle afspraken in de SLA na te komen
  • netwerk: onze redundante en bijzonder snelle netwerkinfrastructuur (2 GBps over WAN via 2 dedicated lines, 1 GBps zonder overlapping) garandeert een constante bandbreedte en een ononderbroken dienstverlening

Configuratie

Onze mainframeomgeving is geconfigureerd om zo flexibel mogelijk mee te evolueren met uw behoeften. U kunt rekenen op onze nieuwste mainframetechnologie om:

  • pieken in de activiteit op te vangen
  • besturingssystemen en I/O-omgevingen snel opnieuw te configureren
  • zich aan te passen aan de vereisten van het netwerk

Migraties

Onze methodologie voor migraties is gebaseerd op de ervaring die we opdeden tijdens grote projecten voor klanten. Met onze gespecialiseerde uitrusting en onze virtualisatiemethodes verzorgen we vlekkeloze migraties van een direct access storage device (DASD) of tape, zonder vervelende verrassingen voor de continuïteit van uw activiteiten, voor de kostprijs of voor de uitvoeringsduur.

Onze migratieprojecten duren gemiddeld niet langer dan drie maanden.

Ontdek ook onze diensten voor de ontwikkeling en het onderhoud van mainframeapplicaties.

 

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen