NRB in het kort

Met een jaarlijkse geconsolideerde omzet van meer dan 505.4 miljoen euro en meer dan 3450 werknemers is de NRB-groep (NRB en zijn filialen) vandaag de dag een marktleider in de Belgische ICT-sector.

NRB is een onderneming die publieke diensten en Belgische ondernemingen naar uitmuntendheid wenst te begeleiden. Wij stellen ICT-diensten voor die voldoen aan al hun behoeften: advisering, infrastructuur, toepassingen en printing.

Wij ontwikkelen echte samenwerkingsverbanden met de organisaties die ons vertrouwen. Wij streven ernaar om hun te helpen bij hun evolutie- en transformatieprocessen door innovatieve en zeer hoogwaardige oplossingen voor te stellen.

NRB is een 100% Belgisch bedrijf: aandeelhouders, filialen, activiteiten en klanten. Wij zijn volledig onafhankelijk ten opzichte van onze leveranciers en wij hebben onze eigen technologisch geavanceerde datacentra.

 

Perscontact

Stéphanie De Bock, Director Marketing & External Communications

 

NRB S.A. | Parc industriel des Hauts-Sarts | 2e avenue, 65 | 4040 Herstal

 

Tél : +32 478 36 04 84 – stephanie.debock@nrb.be

 

Pers

Persberichten

3 juli 2024

NRB en ULiège slaan de handen in elkaar om een leerstoel op te richten voor onderzoek en ontwikkeling op het gebied van AI, en meer specifiek LLM's (Large Language Models).

19 juni 2024

NRB, de toonaangevende IT-dienstverlener in België en Europa, is trots op het behalen van het ISO 14001-certificaat. Deze internationale norm valideert ons engagement op het vlak van milieubescherming en onze inspanningen om de koolstofvoetafdruk van onze activiteiten en die van onze klanten te verminderen.

29 april 2024

De NRB-groep, een van de toonaangevende IT-dienstverleners in België en Europa, heeft zijn financiële resultaten voor 2023 bekendgemaakt. Met een uitzonderlijk omzet van 577,5 miljoen euro en de expertise van 3.670 medewerkers bevestigt de Groep zijn positie als een essentiële partner in de markt, door het aanbieden van digitale oplossingen die aansluiten bij de uitdagingen van vandaag en morgen en die zijn afgestemd op de behoeften van zijn klanten.

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen