NRB in het kort

Met een jaarlijkse geconsolideerde omzet van meer dan 351 miljoen euro en meer dan 3200 werknemers is de NRB-groep (NRB en zijn filialen) vandaag de dag een marktleider in de Belgische ICT-sector.

NRB is een onderneming die publieke diensten en Belgische ondernemingen naar uitmuntendheid wenst te begeleiden. Wij stellen ICT-diensten voor die voldoen aan al hun behoeften: advisering, infrastructuur, toepassingen en printing.

Wij ontwikkelen echte samenwerkingsverbanden met de organisaties die ons vertrouwen. Wij streven ernaar om hun te helpen bij hun evolutie- en transformatieprocessen door innovatieve en zeer hoogwaardige oplossingen voor te stellen.

NRB is een 100% Belgisch bedrijf: aandeelhouders, filialen, activiteiten en klanten. Wij zijn volledig onafhankelijk ten opzichte van onze leveranciers en wij hebben onze eigen technologisch geavanceerde datacentra.

 

Perscontact

 

Neem contact met ons op 👇

marketing@nrb.be

Pers

Persberichten

20 januari 2022
NRB is voor het tweede jaar op rij verkozen tot ‘Top Employer’. Na de certificering vorig jaar kondigde NRB de aanwerving van een honderdtal extra krachten aan op korte termijn. Uiteindelijk rekruteerde NRB in 2021 meer dan 200 nieuwe medewerkers. Ook in 2022 plant de onderneming 200 nieuwe mensen aan te trekken om de groei te ondersteunen. In de huidige context van schaarste aan IT-talent bevestigt de nieuwe ‘Top Employer’-certificering dat NRB een aantrekkelijke werkgever is, niet door toeval maar dankzij een geëngageerd hr-beleid.
 
10 december 2021

NRB heeft de AWS Rising Star of the Year 2021- Benelux Partner of the Year award gewonnen.

27 oktober 2021

Ontwikkelaar van mobiele ziekenhuisoplossingen sluit aan bij ZORGI

Vandaag hebben ZORGI en Mobitrace aangekondigd dat ze voortaan de krachten zullen bundelen om ziekenhuizen een nog betere ondersteuning te bieden in het aangaan van de uitdagingen voor de komende jaren. Hiermee zet ZORGI een grote stap richting verdere innovatie op het vlak van mobiele oplossingen en verruimt Mobitrace zijn bereik en capaciteit voor bestaande en nieuwe oplossingen. 

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen