NRB in het kort

Met een jaarlijkse geconsolideerde omzet van meer dan 505.4 miljoen euro en meer dan 3450 werknemers is de NRB-groep (NRB en zijn filialen) vandaag de dag een marktleider in de Belgische ICT-sector.

NRB is een onderneming die publieke diensten en Belgische ondernemingen naar uitmuntendheid wenst te begeleiden. Wij stellen ICT-diensten voor die voldoen aan al hun behoeften: advisering, infrastructuur, toepassingen en printing.

Wij ontwikkelen echte samenwerkingsverbanden met de organisaties die ons vertrouwen. Wij streven ernaar om hun te helpen bij hun evolutie- en transformatieprocessen door innovatieve en zeer hoogwaardige oplossingen voor te stellen.

NRB is een 100% Belgisch bedrijf: aandeelhouders, filialen, activiteiten en klanten. Wij zijn volledig onafhankelijk ten opzichte van onze leveranciers en wij hebben onze eigen technologisch geavanceerde datacentra.

 

Perscontact

Stéphanie De Bock, Director Marketing & External Communications

 

NRB S.A. | Parc industriel des Hauts-Sarts | 2e avenue, 65 | 4040 Herstal

 

Tél : +32 478 36 04 84 – stephanie.debock@nrb.be

 

Pers

Persberichten

13 november 2023

Na een grondige herziening van haar strategie heeft de NRB Groep - een van de belangrijkste aanbieders van ICT-oplossingen en -diensten in België - haar nieuwe bestuursmodel voor al haar dochterondernemingen goedgekeurd.

13 oktober 2023

NRB won de prijs voor het beste "hr-beleid ter bevordering van Open Education" tijdens de prijsuitreiking die Edflex in Parijs organiseerde. Onze onderneming kreeg een bekroning voor de lancering van LUCY, haar platform voor online opleidingen.

25 september 2023

NRB, een toonaangevende Belgische referentie in de ICT-sector, kondigt vandaag twee belangrijke benoemingen aan die zijn managementteam zullen versterken en zijn voortdurende groei zullen ondersteunen.

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen