NRB in het kort

Met een jaarlijkse geconsolideerde omzet van meer dan 505.4 miljoen euro en meer dan 3450 werknemers is de NRB-groep (NRB en zijn filialen) vandaag de dag een marktleider in de Belgische ICT-sector.

NRB is een onderneming die publieke diensten en Belgische ondernemingen naar uitmuntendheid wenst te begeleiden. Wij stellen ICT-diensten voor die voldoen aan al hun behoeften: advisering, infrastructuur, toepassingen en printing.

Wij ontwikkelen echte samenwerkingsverbanden met de organisaties die ons vertrouwen. Wij streven ernaar om hun te helpen bij hun evolutie- en transformatieprocessen door innovatieve en zeer hoogwaardige oplossingen voor te stellen.

NRB is een 100% Belgisch bedrijf: aandeelhouders, filialen, activiteiten en klanten. Wij zijn volledig onafhankelijk ten opzichte van onze leveranciers en wij hebben onze eigen technologisch geavanceerde datacentra.

 

Perscontact

Stéphanie De Bock, Director Marketing & External Communications

 

NRB S.A. | Parc industriel des Hauts-Sarts | 2e avenue, 65 | 4040 Herstal

 

Tél : +32 478 36 04 84 – stephanie.debock@nrb.be

 

Pers

Persberichten

5 februari 2024

NRB Groep, een van de toonaangevende IT-dienstverleners in België, waartoe Cevi Groupe, Civadis, Zorgi en Computerland behoren, is verheugd de benoeming van Pierre Dumont als Chief Commercial Officer (CCO) aan te kondigen. In zijn nieuwe rol zal Pierre rechtstreeks rapporteren aan André Vanden Camp, CEO van de NRB Groep.

1 februari 2024

His experience and expertise in the world of IT are valuable assets to best support NRB’s growth.

18 januari 2024
NRB heeft met trots voor het vierde achtereenvolgende jaar het Top Employer-certificaat ontvangen. Deze prijs is niet alleen een erkenning, maar benadrukt ook de vele HR-initiatieven die binnen ons bedrijf zijn genomen. Het Top Employers Institute besteedde speciale aandacht aan onboarding, de kwaliteit van de training die werknemers krijgen aangeboden en het vermogen om nieuw talent aan te trekken.
 

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen