NRB in het kort

Met een jaarlijkse geconsolideerde omzet van meer dan 351 miljoen euro en meer dan 3200 werknemers is de NRB-groep (NRB en zijn filialen) vandaag de dag een marktleider in de Belgische ICT-sector.

NRB is een onderneming die publieke diensten en Belgische ondernemingen naar uitmuntendheid wenst te begeleiden. Wij stellen ICT-diensten voor die voldoen aan al hun behoeften: advisering, infrastructuur, toepassingen en printing.

Wij ontwikkelen echte samenwerkingsverbanden met de organisaties die ons vertrouwen. Wij streven ernaar om hun te helpen bij hun evolutie- en transformatieprocessen door innovatieve en zeer hoogwaardige oplossingen voor te stellen.

NRB is een 100% Belgisch bedrijf: aandeelhouders, filialen, activiteiten en klanten. Wij zijn volledig onafhankelijk ten opzichte van onze leveranciers en wij hebben onze eigen technologisch geavanceerde datacentra.

 

Perscontact

Daniel Eycken

Director Marketing & External Communications 

t.    +32(0)4 249 70 45
m.   +32(0)475 69 34 10
e.    daniel.eycken@nrb.be

Daniel Eycken - Contact press

Pers

Persberichten

8 juni 2021

De NRB Groep en De Cronos Groep, beide vooraanstaande Belgische ICT-dienstverleners, hebben een joint venture opgericht voor de verkoop en ondersteuning van Salesforce-oplossingen. Salesforce is een ecosysteem van cloudsoftware voor klantenrelatiebeheer (CRM). De nieuwe onderneming heet Together Services nv. Ze is voor 50% in handen van NRB nv en de andere 50% is gelijk verdeeld tussen twee bedrijven van De Cronos Groep, namelijk Oeco Group nv en Xplore Group.

26 april 2021

De Belgische IT-dienstverlener NRB heeft de resultaten over zijn boekjaar 2020 bekendgemaakt.

1 april 2021
Frédéric Deboudt volgt Denis Burtin op als Chief Executive Officer van Groupe Trigone Informatique, het in Parijs gevestigde dienstenbedrijf dat gespecialiseerd is in het beheer en onderhoud van mainframe- en andere IT-systemen.
 

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen