NRB in het kort

Met een jaarlijkse geconsolideerde omzet van meer dan 351 miljoen euro en meer dan 3200 werknemers is de NRB-groep (NRB en zijn filialen) vandaag de dag een marktleider in de Belgische ICT-sector.

NRB is een onderneming die publieke diensten en Belgische ondernemingen naar uitmuntendheid wenst te begeleiden. Wij stellen ICT-diensten voor die voldoen aan al hun behoeften: advisering, infrastructuur, toepassingen en printing.

Wij ontwikkelen echte samenwerkingsverbanden met de organisaties die ons vertrouwen. Wij streven ernaar om hun te helpen bij hun evolutie- en transformatieprocessen door innovatieve en zeer hoogwaardige oplossingen voor te stellen.

NRB is een 100% Belgisch bedrijf: aandeelhouders, filialen, activiteiten en klanten. Wij zijn volledig onafhankelijk ten opzichte van onze leveranciers en wij hebben onze eigen technologisch geavanceerde datacentra.

 

Perscontact

Daniel Eycken

Director Marketing & External Communications 

t.    +32(0)4 249 70 45
m.   +32(0)475 69 34 10
e.    daniel.eycken@nrb.be

Daniel Eycken - Contact press

Pers

Persberichten

5 januari 2021

Sinds 1 januari 2021 maken Jacques Platieau, voormalig VP & Country General Manager van IBM Belux, en Melchior Wathelet, Chief Executive Officer van ZORGI, het filiaal van de NRB Groep dat zich richt op de zorgsector, deel uit van het directiecomité van de NRB Groep.

4 december 2020

In januari 2020 kondigden Infohos Solutions en Xperthis een verregaande samenwerking aan. Door hun krachten te bundelen willen beide ondernemingen de Belgische ziekenhuizen nog meer ondersteunen in de uitdagingen waar ze de komende jaren voor staan.

18 november 2020
Laptops van de twee ondernemingen die vallen onder de noemer “end-of-life pc’s” krijgen vanaf nu een tweede leven in het onderwijs. Dit in samenwerking met Digital For Youth, een organisatie die ernaar streeft om alle jongeren in België veilige en vlotte toegang tot ICT (Informatie- en Communicatie Technologie) te bieden.
 

In us they trust...

Contact us :

  • Mail us
  • Phone us

Follow us :

  • Linked In
  • Twitter
  • Google +
  • Slideshare
  • Youtube
  • Flickr

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen