NRB in het kort

Met een jaarlijkse geconsolideerde omzet van meer dan 351 miljoen euro en meer dan 3200 werknemers is de NRB-groep (NRB en zijn filialen) vandaag de dag een marktleider in de Belgische ICT-sector.

NRB is een onderneming die publieke diensten en Belgische ondernemingen naar uitmuntendheid wenst te begeleiden. Wij stellen ICT-diensten voor die voldoen aan al hun behoeften: advisering, infrastructuur, toepassingen en printing.

Wij ontwikkelen echte samenwerkingsverbanden met de organisaties die ons vertrouwen. Wij streven ernaar om hun te helpen bij hun evolutie- en transformatieprocessen door innovatieve en zeer hoogwaardige oplossingen voor te stellen.

NRB is een 100% Belgisch bedrijf: aandeelhouders, filialen, activiteiten en klanten. Wij zijn volledig onafhankelijk ten opzichte van onze leveranciers en wij hebben onze eigen technologisch geavanceerde datacentra.

 

Perscontact

Stéphanie De Bock, Director Marketing & External Communications

 

NRB S.A. | Parc industriel des Hauts-Sarts | 2e avenue, 65 | 4040 Herstal

 

Tél : +32 478 36 04 84 – stephanie.debock@nrb.be

 

Pers

Persberichten

17 januari 2023
NRB kondigt met trots aan dat het voor het derde achtereenvolgende jaar de certificering "Top Employer Belgium" heeft ontvangen. Deze onderscheiding illustreert de vele inspanningen van het bedrijf op het gebied van ontwikkeling, loopbaanontwikkeling, interne mobiliteit en aandacht voor  het comfort en welzijn van zijn medewerkers. In de toekomst wil NRB een aantal initiatieven op vlak van human resources blijven ontplooien om het personeel de best mogelijke voorwaarden te bieden en om toekomstig IT-talent aan te trekken.
 
16 januari 2023

De NRB-groep zet haar expansie voort en bevestigt haar positie als belangrijke ICT-speler in België. Cevi, haar dochteronderneming belast met lokale overheidsdiensten in Vlaanderen, heeft de overname van een van haar historische partners, het bedrijf AbiWare, geformaliseerd. 

Dit huwelijk, officieel gemaakt op 1 januari 2023, lijkt vanzelfsprekend. AbiWare werkt al meer dan twintig jaar samen met Cevi op het gebied van boekhoudkundige integratie en salarisverwerking. De twee ondernemingen hebben gemeenschappelijke klanten en identieke technologieën.

9 januari 2023

De NRB Groep wil zich verder ontwikkelen en heeft bijgevolg hoge ambities. Het bedrijf wil zijn nieuwe industriële plan uitvoeren, nieuwe ICT-diensten blijven ontwikkelen en in nieuwe technologieën investeren. Daarom heeft de raad van bestuur beslist om André Vanden Camp te benoemen tot afgevaardigd bestuurder, naast het directiecomité.

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen