Consultancy

Het recente fenomeen van digitale transformatie leidt tot belangrijke wijzigingen in de bedrijfsmodellen. De kwantitatieve explosie van beschikbare digitale gegevens en de opkomst van cloudoplossingen zorgen ervoor dat de relatie tussen de ondernemingen en de informatie- en communicatietechnologieën onomkeerbaar verandert. Daarnaast worden de behoeften inzake beveiliging almaar groter. Het is noodzakelijk om uw vertrouwelijke gegevens evenals uw reputatie online te beschermen en tegelijkertijd uw inkomsten uit digitale kanalen te doen groeien.

Elke organisatie is vandaag dus verplicht om een transformatieplan op te stellen om haar investeringen te optimaliseren. Indien u uw concurrentievoordeel wilt behouden of bevorderen, kan u best het ontwerp en de uitvoering van uw business- en IT-strategie en uw beveiligingsplan aan deze nieuwe context aanpassen. 

NRB biedt consultancydiensten aan om u hierbij te begeleiden: zowel op het gebied van business- en IT-strategie als op het vlak van cybersecurity.

Onze business consultants helpen u om voordeel te halen uit de digitale transformatie en uw activiteiten op duurzame wijze te laten groeien.

Onze IT-consultants begeleiden uw informatica-afdelingen bij de transformatie van hun organisatie en de diensten die zij aan het bedrijf leveren.

Onze beveiligingsspecialisten geven u advies bij de bescherming van uw gegevens, het risico- en toegangsbeheer, evenals bij de uitwerking en de invoering van een bestuursplan en van oplossingen die de continuïteit van uw activiteiten garanderen.

Data Science en Artificiële Intelligentie (AI) zijn geëvolueerd tot een punt waarop organisaties en...

NRB begeleidt IT-afdelingen bij het verhogen van hun meerwaarde voor hun bedrijf.

NRB begeleidt u bij de uitwerking van een strategisch plan om op ‘smart’ en duurzaam voordeel te halen uit...

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen