ERP - SAP S4/HANA

De Business Suite van de volgende generatie

Ondernemingen moeten storingen beperken, opnieuw nadenken over hun bedrijf en hun bedrijfsmodellen aanpassen aan de volledig gedigitaliseerde wereld van vandaag. Met het oog op deze transformatie moeten ze hun ERP-systeem kunnen aansluiten op talrijke andere systemen, waaronder cloud-gebaseerde applicaties.

De nieuwe ERP-oplossingen, SAP S/4HANA, werken in real time en integreren analytische gegevens, big data en mobiele toegang. Deze oplossingen ondersteunen ondernemingen bij het transformeren van hun werkplek, het op andere manieren contact maken met klanten en nieuwe mogelijkheden voor ondernemingen om samen te werken. Door gegevens in real time samen te brengen, biedt SAP S/4HANA onmiddellijk inzichten, waardoor betere beslissingen kunnen gemaakt worden. SAP S/4HANA zal op termijn alle SAP-systemen vervangen..

Over SAP S4/HANA

SAP S/4HANA is de afkorting van SAP Business Suite 4 SAP HANA. Dit is een nieuw product dat volledig steunt op het in-memory SAP HANA platform en de moderne ontwerpprincipes met de SAP Fiori gebruikservaring (UX). Het kan zowel op locatie als vanuit de cloud of een hybride configuratie worden gebruikt.

 About SAP

SAP S/4HANA biedt talloze vereenvoudigingen (aanvaarding van het product door de klanten, datamodellen, gebruikservaring, besluitvorming, bedrijfsprocessen en -modellen) en vernieuwingen (het internet der dingen, big data, bedrijfsnetwerken en mobile first) om ondernemingen eenvoudiger te beheren in de digitale economie.

 

 

De bedrijfswaarde van SAP S4/HANA

 

 SAP Business Value

 

Op naar een flexibele, datagestuurde onderneming

 

SAP S/4HANA is meer dan alleen een nieuwe technologie. Het werd ontworpen om onmiddellijke waarde te bieden aan alle bedrijfstakken en alle sectoren via de ultieme verfijning: eenvoud.

Door informatie op een totaal andere manier te verwerken – 10.000 keer sneller dan voordien – biedt deze oplossing een overvloed aan mogelijkheden voor ondernemingen. Zo kunnen ze in real time werken, mobiele applicaties integreren in hun processen, verbinding maken met sociale media en nog veel meer. Dit leidt tot een ongeëvenaarde culturele verschuiving en de behoefte om de processen van de onderneming te herzien. Een ideale gelegenheid om opnieuw na te denken over de onderneming.

Naar bedrijfswaarde toe zorgt SAP S/4HANA ervoor dat bedrijfsmodellen opnieuw kunnen uitgevonden worden om nieuwe inkomsten en winst te stimuleren. Eerst en vooral kunnen ondernemingen nu eenvoudig aansluiting vinden bij mensen, apparaten en bedrijfsnetwerken en zo nieuwe waarde bieden aan de klanten via eender welk kanaal – het internet der dingen en de opportuniteiten van big data worden toegankelijk voor elke onderneming. Bovendien kunnen ondernemingen hun processen aanzienlijk vereenvoudigen, in real time beheren en, indien nodig, aanpassen om de doeltreffendheid te verhogen – batchverwerking is niet meer nodig. Ten slotte krijgen zakelijke gebruikers in real time inzichten in gegevens van eender welke bron: planning, uitvoering, raming en simulatie – beslissingen kunnen onmiddellijk worden genomen en toch blijft er een hoge mate van beoordeling behouden voor een snellere bedrijfsimpact.

Hoe begeleiden wij u op uw pad naar SAP S/4HANA ?

SAP S/4HANA biedt veel mogelijkheden, maar roept ook vragen op. Vereenvoudiging is het belangrijkste, maar hoe begint men daaraan? Wat zijn die vereenvoudigingen en hoe past uw systeem, inclusief de klantenspecifieke code daarin? Hoe ziet uw migratiepad en uw toekomstige landschap eruit? U hebt een antwoord nodig op deze en andere vragen. Het gaat er niet alleen om of u SAP S/4HANA moet integreren, maar ook hoe u het nieuwe systeem zo goed mogelijk kunt implementeren.

U hebt overgangsscenario’s en migratiepaden nodig. En hoe zit het met het gebruik op locatie, in de cloud of in een hybride omgeving? U hebt uw eigen roadmap nodig om de verwachte bedrijfsvoordelen waar te maken voor uw specifieke situatie.

 SAP Journey

 

Alles in één voor SAP

  • Wij bieden end-to-end ondersteuning en zorgen ervoor dat u zich kunt concentreren op uw belangrijkste activiteiten. Onze consultants helpen u met het bepalen van de oplossing die het beste past bij uw behoeften en ontwerpen de technische architectuur alvorens deze toe te passen en af te stemmen.

  • Onze specialisten stellen de oplossing samen en integreren uw applicatie in andere systemen, eventueel met op maat gemaakte ontwikkelingen.

  • Wij zorgen voor het onderhoud van uw business suite en geven advies over toekomstige beslissingen: uitgaves, upgrades en migraties.

 

 

SAP-certificaties van NRB :

 SAP Certifications

 

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen