Managed ExaData

Sommige organisaties hebben een aanzienlijk aantal Oracle-databases. Ze willen die databanken centraal beheren en de beschikbaarheid, snelheid en capaciteit van hun servers optimaliseren.

Oracle ontwikkelde Exadata om aan die behoefte tegemoet te komen. Exadata is de meest performante machine voor Oracle-databases, met de hoogste beschikbaarheid. Met Oracle Exadata kunt u uw databases consolideren binnen één geconvergeerde infrastructuur die purpose build is; een machine waarvan de verschillende onderdelen (servers, opslag, netwerk) van bij het ontwerp ontwikkeld zijn om samen te werken. Met die geconvergeerde technologie is er minder tijd nodig om een nieuwe database af te leveren. Gevolg: lagere kosten en een kortere time-to-market.

NRB is het enige bedrijf in België dat voor zijn klanten Oracle Exadata-appliances beheert in zijn eigen datacenter. Door het beheer van hun Exadata-machines aan NRB toe te vertrouwen, zijn onze klanten zeker dat hun gegevens beveiligd en altijd beschikbaar zijn zonder nieuwe medewerkers te moeten aanwerven of opleiden voor het hypergespecialiseerde beheer ervan. Door het beheer aan ons over te laten, verminderen bedrijven de TCO (total cost of ownership) van hun oplossing en verhogen ze de flexibiliteit en het reactievermogen van hun business.

Ons aanbod

NRB heeft een volledige dienstverlening voor het beheer van Oracle Exadata-machines.

Wij verzekeren alle elementen nodig voor een goede werking (RUN) van uw Oracle Exadata-platform en staan in voor de monitoring, rapportering, back-up & recovery, de performantie, capaciteit, van de levenscysclus en de beveiliging.

Download document EXADATA-AS-A-SERVICE

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen