Infrastructuur & Cloud

NRB onderzoekt altijd welke IT-oplossing het best voldoet aan uw behoeften op het gebied van prestaties, beveiliging, continuïteit en kostprijs. Onze diensten zijn modulair. U kunt uw systemen bij NRB plaatsen en/of een beroep doen op ons Managed Operations-team met ruim 200 medewerkers. Zij beheren alle onderdelen van uw infrastructuur, zoals servers, netwerk, opslag, besturingssystemen en middleware.

Het operationeel beheer gebeurt volgens de best practices zoals beschreven in ITIL (service desk, incident, change en problem management). Professioneel operationeel beheer is al meer dan 25 jaar de kerntaak van NRB. Ons team volgt de evoluties van de systemen op de voet en gaat preventief te werk om de prestaties en de beveiliging ervan continu te verzekeren en verder te verbeteren.

NRB staat voor oplevering en operationeel beheer van systemen en applicaties aan een competitieve prijs. We doen dat volgens de afgesproken dienstverleningsgraad (SLA) en met de nodige garanties op het vlak van beveiliging.

Werk in real-time dankzij SAP HANA en NRB’s SAP services!

Door het beheer van uw gedistribueerde systemen aan NRB uit te besteden, kunt u meer tijd spenderen aan de...

NRB heeft een volledige dienstverlening voor het beheer van Oracle Exadata-machines.

Via onze housing-diensten krijgt u toegang tot een datacenterinfrastructuur die, verspreid over...

NRB biedt een volledig mainframes services portfolio.

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen