Advanced Analytics

De ongelofelijke waarde van informatie

Onze economische modellen gaan steeds sneller evolueren door versnelde productieprocessen, een kortere levensduur van de producten, de globalisering van de markt, de steeds verdergaande digitalisering van steeds meer aspecten van het bedrijfsleven en de opkomst van digitale communicatiemiddelen zoals sociale media.

Ondernemingen moeten daarbij op zoek naar manieren om zich te blijven onderscheiden, hun klanten te behouden, hun marktaandeel te vergroten of nieuwe markten te verkennen.

Informatie is de sleutel.

Ondernemingen produceren, structureren en bewaren steeds meer gegevens in hun ERP-, CRM- en andere systemen. Daar moeten ook nog eens heel wat gegevens van leveranciers of partners aan toegevoegd worden. Tegelijk is er de non-stop stroom van - vaak ongestructureerde - gegevens uit e-mailverkeer, van sociale media en vanuit webservices die vrij beschikbaar worden gesteld (open data).

Uit al die gegevens kunt u wellicht veel meer strategische informatie halen met Advanced Analytics.

Wat brengt 'Advanced Analytics' bij aan mijn organisatie?

Lagere kosten

Een beter inzicht in uw kostenstructuur doordat u verborgen correlaties kan blootleggen tussen verschillende gegevenssets of ontwikkelingen en hun oorzaken kan identificeren.

Groei versnellen

Een stijging van uw omzet per klant dankzij een aangepast aanbod aan de juiste klanten, op basis van vernieuwde inzichten in klantengedrag.

Verbeterde bedrijfsprocessen

Verbetering van de kwaliteit van uw producten en diensten dankzij een beter zicht op oorzaken en gevolgen in uw bedijfsprocessen.

Verhoogde productiviteit

Verlaging van de onbeschikbaarheid (downtime) en optimalisatie van de productie dankzij een systeem van predictief onderhoud (predictive maintenance).

Ons aanbod

 

Business Intelligence with NRB

Business Intelligence

NRB biedt strategische intelligence oplossingen, gebaseerd op de expertise van business en technische specialisten.

Ontdek nu onze vier stappen aanpak

 Business Analytics with NRB

Bedrijfsanalyse

Wij bieden end-to-end-analysediensten aan: van de uitwerking van een gevalstudie tot de implementatie en de hosting van de oplossing en de gegevens.

Lees meer

Using Data to detect fraud

Fraudeanalyse

Hoe kan u fraude eerder opsporen om het verlies te beperken en om opeenvolgende schaden te voorkomen?

Ontdek onze oplossingen hier

 Anticipate maintenance on machinery

Voorspellend Onderhoud en Kwaliteit

Hoe kan u gebruik maken van Big Data om de storing van uw installaties te vermeiden en om uw onderhoudskosten te verminderen?

NRB is uw ideale partner !

Technologieën

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen