Cloud-diensten

 
NECS (NRB Enterprise Cloud Services) is een hybride cloudaanbod dat klanten toegang biedt tot de private NRB-cloud en de belangrijkste publieke clouds via één interface: Amazon AWS, Microsoft Azure, Google Cloud en IBM Cloud.
 
De migratie naar de cloud stelt onze klanten en partners in staat om te profiteren van de nieuwste technologieën zonder zware financiële investeringen te moeten doen en tegelijkertijd te profiteren van een grotere flexibiliteit in de interne processen van het bedrijf.
 

Necs40
 
Het NECS-platform maakt de hybridisatie van verschillende clouds mogelijk. Het concentreert IT-middelen op één beheersportaal en centraliseert het beheer van kosten, compliance en optimalisatie.
Naast het NECS-platform biedt NRB ook een continuüm van diensten die de klant begeleiden bij de stappen van naar de cloud: Advisory Services, Build Services en Run Services.
 
 

 necs2
 

Waarom kiezen voor NECS 4.0?

EENVOUD

  • Advies & begeleiding
  • Eén enkel portaal  & en één factuur
  • Identiek leveringsmodel voor de private cloud van NRB en de publieke clouds

NABIJHEID

  • Klantgerichte roadmap
  • Lokale aanwezigheid
  • Eén aanspreekpunt via een  een Service Delivery Manager (SDM)  per klant

NEUTRALITEIT

  • Open technologieën
  • Transparante toegang tot AWS, Azure, Google, IBM of tot de private cloud van NRB

Waarom kiezen voor NRB?

GEBRUIKERSGERICHT

Een zelfbedieningsinterface, niet een technologiegerichte maar een gebruikers- en dienstengerichte catalogus.
Een geïntegreerd en multi-cluster serviceaanbod. Een advies- en begeleidingsdienst.
 

VEILIG

De veiligheid van onze cloud wordt gevalideerd door middel van penetratietesten. Multiple Factor Authentication (MFA) versterkt de identificatie. De rechten zijn gebaseerd op rolmanagement (RBAC) voor het precisiebeheer van machtigingen. Alle verbindingen zijn beveiligd door middel van een TLS (Transport Layer Security) laag.
 

SERVICEGERICHT

Naast de zelfbedieningsinfrastructuur staan diverse diensten, uitgevoerd door experts, tot uw beschikking. Wij maken van uw projecten een echt succes.
 

FLEXIBEL

Een continu proces van voorspellend capaciteitsmanagement stelt ons in staat onze klant een vrijwel onbeperkt privé cloud-platform aan te bieden: hij kan de omvang van zijn infrastructuur vergroten of verkleinen in het tempo van zijn business.
 

Meer informatie nodig?

Download onze NECS 4.0 brochure!

 
 

Video Demo NECS 4.0

 

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen