SAP

Over SAP

SAP ontwerpt en verkoopt software voor geïntegreerd beheer, of ERP, Enterprise Resource Planning, voor ondernemingen en instellingen. Die software speelt in op de behoeften op het vlak van logistiek, boekhoudkundig beheer en human resources. De afgelopen jaren breidde SAP zijn aanbod uit met oplossingen voor klantenrelatiebeheer (CRM), besluitvormingsinformatica (BI) en e-commerce. S/4HANA is de recentste versie van ERP SAP en is volledig gebaseerd op het platform voor in-memory computing HANA en een moderne gebruikersinterface met de gebruikerservaring van SAP Fiori. Fiori is een SAP-technologie die een optimale gebruikersinterface aanbiedt, aangepast aan het gebruikte toestel, gaande van desktop tot smartphone over de verschillende tabletformaten.

NRB beschikt over meer dan 70 SAP-consultants die actief zijn op verschillende domeinen, en bedient tal van klanten in de overheidssector, openbare voorzieningen en de industrie.

NRB is partner van Gold SAP PartnerEdge for Value Added Resellers (VAR), gericht op partners die SAP-licenties verkopen en een toegevoegde waarde bieden op het vlak van implementatie, expertise en ondersteuning.

NRB is gecertificeerd:

sap certified hostingSAP Hosting Services: vanaf 2011 is NRB gecertificeerd als SAP Hosting Partner. Dat certificaat zet NRB op de kaart als volledige leverancier van SAP-diensten en -oplossingen, van de klassieke hosting van SAP-omgevingen, over de configuratie en ontwikkeling tot de hosting van SAP-platforms en -oplossingen in de vorm van diensten (PaaS en SaaS). NRB is de eerste en enige Belgische SAP-partner met een dergelijk certificaat.

SAP certified hanaSAP HANA Operation Services: dit certificaat garandeert dat NRB diensten kan leveren voor oplossingen die worden aangevoerd door het platform SAP HANA, en dat op een hoog niveau van operationele kwaliteit. Vandaag host NRB tal van klanten die op het HANA-platform draaien.

sap expertiseSAP Partner Center Of Excellence (PCOE). Sinds 2012 beschikt NRB over het PCOE-certificaat. Dat biedt de klant van een SAP-oplossing de zekerheid dat hij optimale ondersteuning krijgt, dat de SAP-normen worden nageleefd en dat de partner gespecialiseerde tools en competenties inzet om problemen op te lossen, met de kwaliteit en regelmaat die door de uitgever worden opgelegd.

sap 4hanaNRB is bovendien in het bezit van een certificaat voor de verkoop en ondersteuning van de laatste SAP-technologiëen: S/4 HANA.

 

NRB mocht reeds verschillende SAP-awards in ontvangst nemen, waaronder 'Innovation partner of the year' in 2013 en 'Managed Cloud as a Service Partner of the year' in 2014, en tot slot, in samenwerking met zijn filiaal Xperthis, ‘innovation partner of the year’ in 2015.

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen