SAP

Over SAP

SAP ontwerpt en verkoopt software voor geïntegreerd beheer, of ERP, Enterprise Resource Planning, voor ondernemingen en instellingen. Die software speelt in op de behoeften op het vlak van logistiek, boekhoudkundig beheer en human resources. De afgelopen jaren breidde SAP zijn aanbod uit met oplossingen voor klantenrelatiebeheer (CRM), besluitvormingsinformatica (BI) en e-commerce. S/4HANA is de recentste versie van ERP SAP en is volledig gebaseerd op het platform voor in-memory computing HANA en een moderne gebruikersinterface met de gebruikerservaring van SAP Fiori. Fiori is een SAP-technologie die een optimale gebruikersinterface aanbiedt, aangepast aan het gebruikte toestel, gaande van desktop tot smartphone over de verschillende tabletformaten.

NRB beschikt over meer dan 70 SAP-consultants die actief zijn op verschillende domeinen, en bedient tal van klanten in de overheidssector, openbare voorzieningen en de industrie.

NRB is partner van Gold SAP PartnerEdge for Value Added Resellers (VAR), gericht op partners die SAP-licenties verkopen en een toegevoegde waarde bieden op het vlak van implementatie, expertise en ondersteuning.

Wil je meer weten over onze certificeringen en ons expertiseniveau?

Neem dan nu contact met ons op! 

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen