SAP BC & SAP HANA

  

Grijp de kans om uw business te optimaliseren

De laatste jaren stonden de kosten en zeker de IT-kosten zwaar onder druk. Daardoor zagen heel wat organisaties zich ertoe verplicht om projecten uit te stellen en zelfs te annuleren, met steevast een technologische achterstand tot gevolg. SAP heeft die periode benut om de basis te leggen van een (r)evolutie: het ontwikkelde zijn in-memory technologie SAP HANA en zijn nieuwe geïntegreerde platform voor bedrijfsvoering SAP S/4HANA. Op termijn zullen zij alle bestaande SAP-systemen vervangen.

SAP HANA is meer dan een nieuwe technologie, het is een volstrekt nieuwe manier om informatie te verwerken, tot 10.000 keer sneller dan vroeger. Dit nieuwe paradigma biedt ondernemingen oneindig veel kansen: ze kunnen in real time werken, mobiele applicaties integreren in hun processen, inspelen op de sociale media enz. Dat veronderstelt een culturele omwenteling zonder weerga. De processen van de organisatie moeten worden herzien en dat is een ideale gelegenheid om de werking van uw bedrijf opnieuw onder de loep te nemen.

Hefboomwerking

Een rendabele businesscase

Hoewel de investering voor sommigen aanzienlijk kan zijn, is de impact ervan op het IT-budget niet te verwaarlozen in de uitwerking van de businesscase. Door BI direct te integreren in de ERP betaalt u minder licentiekosten. Door uw park van SAP-systemen opnieuw te consolideren, kunt u zowel de onderliggende infrastructuur als de applicaties rationaliseren en de onderhoudskosten optimaliseren.

Op weg naar een soepele en datagestuurde onderneming

SAP HANA staat voor doorgedreven automatisering, toegenomen snelheid en sterk verhoogde capaciteit van gegevensverwerking (Big Data); elementen die zonder twijfel ook andere processen zoals de boekhoudkundige en logistieke zullen doen versnellen. Ook op andere niveaus is die versnelling voelbaar. Als beslissingen genomen worden op basis van real-time gegevens en reporting zal de onderneming reactiever, zelfs proactiever kunnen zijn, wat zijn time-to-market, productiviteit en competitiviteit ten goede zal komen en dus zijn inkomsten zal verhogen.

Ons aanbod

Implementatie en migratie naar SAP HANA

Wij zijn als enige in België 'SAP Certified in SAP HANA Operations Services' en hebben een volledig dienstenaanbod in dit domein.

Business & Technical Consulting

Om bedrijven te begeleiden, voeren wij impact- en haalbaarheidsstudies uit. 

Wij adviseren u bij de keuze van de juiste infrastructuur en hostingformule: on premise of in een privé-, publieke of hybride cloud. Voorbeeld van een hybride cloud: de productie zit in een privécloud, de demo/test/lab-omgeving zit in de publieke cloud (Azure, Amazon,…) en alles is met elkaar verbonden en beheerd door NRB, de manager van uw SAP-oplossingen.

Technical Transformation

Wij kunnen implementeren, migreren en technisch upgraden naar SAP HANA vanuit elke type database.

Business Transformation

Na de implementatie van SAP HANA helpen wij onze klanten om hun bedrijfsprocessen te hertekenen, hun configuratie te optimaliseren en de gebruikers op te leiden. Deze bedrijfstransformatie is tegelijkertijd een kans om technisch nieuwe modules te implementeren voor de ondersteuning van de nieuwe processen.

SAP Hosting & SAP BC

PaaS for SAP

Wij hosten en beheren alle lagen van uw SAP-systemen (DC, Netwerk, SAN, Unix-Like, Windows, DB, SAP BC enz.) vanuit onze geo-redundante datacentra in België. Ons certificaat van 'SAP Certified Hosting Services' is uniek in België en garandeert dat u kunt rekenen op een ultramoderne, beveiligde en performante infrastructuur.

SAP BC

Wij bieden SAP BC-consultancydiensten voor implementatie- en transformatieprojecten. Onze gecertificeerde en ervaren consultants kunnen ook audits uitvoeren en uw teams opleiden.

Licentieverkoop, ondersteuning en onderhoud

Wij begeleiden onze klanten doorheen de volledige levenscyclus van hun SAP-systemen. Dankzij ons certificaat van 'SAP Certified Partner Center of Expertise' kunnen wij licenties verkopen. U kunt er zeker van zijn dat wij enkel de allerbeste support bieden: L1-, L2- en L3-support, helpdesk, functionele en technische bijstand, 24/7, in Extended Business Hours of in Business Hours. Wij kunnen u begeleiden in de run-fase maar ook bij uw toekomstige keuzes: release, upgrade, migratie enz.

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen