Cyber Security Services

Cybersecurity, een grote uitdaging voor uw organisatie 

Door de snelle technologische evolutie en het toenemende gebruik van cloudgebaseerde tools worden onze organisaties steeds kwetsbaarder voor cyberaanvallen. Het is dus niet langer de vraag óf er een inbraak zal plaatsvinden, maar wanneer. In het licht van deze constante dreiging kan cyberbeveiliging niet worden gezien als een eenvoudige eenmalige maatregel; het moet een integraal onderdeel zijn van het DNA van uw organisatie. Laten we samenwerken om uw veerkracht te versterken en een solide end-to-end beveiliging te garanderen!

Neem contact op

Wat is cybersecurity?

Cybersecurity is een absolute prioriteit voor iedereen in uw organisatie, van uw werknemers tot uw klanten, onderaannemers en leveranciers. De functie? Uw onderneming en IT-systemen beschermen tegen aanvallen en ongeautoriseerde toegang zoals phishing, ransomware... Het doel? De integriteit, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van uw kritieke gegevens vrijwaren.

Versterk de beveiliging van uw organisatie

Als IT security manager moet u:

 • cyberbeveiliging afstemmen op de belangrijkste strategische doelstellingen van uw organisatie
 • competenties en tools van uw team versterken om kritieke risico's op te sporen en te beheren
 • de regelgeving voor databeveiliging, zoals NIS2 en AVG, naleven
 • op de hoogte blijven van nieuwe bedreigingen en de ontwikkeling van risico's en gevaren voor het bedrijf en zijn activa volgen
 • aan auditeurs aantonen dat uw veiligheid goed wordt beheerd om te voldoen aan de wettelijke vereisten en blijk geven van effectief veiligheidsbeheer
 • de impact van mobiliteit op de beveiliging van uw organisatie beoordelen
 • de commerciële impact van de onbeschikbaarheid van een kritieke applicatie in de cloud meten
 • KPI's vaststellen en de ROI van uw beveiligingsprogramma beoordelen
 • ...

Wij kunnen u helpen!

 

De NRB-groep, unieke expertise op het vlak van cybersecurity

Wanneer u met NRB samenwerkt, kiest u voor een toonaangevende dienstverlener in België die u ondersteunt op het gebied van human resources (sensibilisering en training), processen (preventie, reactie en herstel), beveiligingsbeheer (identificatie van bedreigingen en kwetsbaarheden) en technologie (firewalls, cloud, ...). Onze waarden? Transparantie, openheid, innovatie en kostenbeheersing. Ons gemeenschappelijke doel? De veiligheid van onze klanten!

 • Op maat. Wat uw sector, omvang of beveiligingsniveau ook is, wij passen ons aan de maturiteit van uw organisatie en uw specifieke bedrijfsbehoeften aan. U kunt uw volledige beveiligingsinfrastructuur aan ons uitbesteden of alleen de services kiezen die u nodig hebt, zowel op technologisch als op menselijk vlak.
 • Snelle service. In het geval van een beveiligingsincident handelt ons multidisciplinaire team snel om desastreuze gevolgen zoals bedrijfsonderbreking, inkomsten- en reputatieverlies, wettelijke sancties en gegevensverlies tot een minimum te beperken. Vervolgens doen we er alles aan om u te helpen uw systemen snel weer aan de praat te krijgen, zodat de impact op uw business beperkt blijft.
 • Eén aanspreekpunt. Of u nu een beginner of een expert bent, uw persoonlijke Account Manager begeleidt u bij uw keuzes en beheert uw beveiligingsprojecten, terwijl hij erover waakt dat u de controle behoudt over de beslissingen en het beheer van uw beveiliging. Hij wordt ondersteund door een team van medewerkers die uw projecten implementeren en bewaken. Doel? Echte waarde toevoegen aan uw organisatie.
 • Mee met de laatste ontwikkelingen. U profiteert van onze up-to-date expertise. Onze medewerkers blijven op de hoogte van de nieuwste kwetsbaarheden en bedreigingen door continue technologiemonitoring, zodat u realtime kennis hebt van actuele of toekomstige bedreigingen en proactieve maatregelen kunt nemen. We stellen ook alles in het werk voor uitwisselingen met de gemeenschap en onze partners om het Belgische ecosysteem veiliger te maken.
 • 100% Belgisch, optimale veiligheid. U profiteert van lokale nabijheid met een team ter plaatse. Uw data blijven in België, waardoor de soevereiniteit van uw data gegarandeerd is. Bovendien is onze onderneming ISO 9001- en ISO 27001-gecertificeerd, wat bewijst dat we ons engageren om het beveiligingsniveau van uw services hoog te houden. Ideaal voor uw gemoedsrust!
 • Resoluut toegewijd. U profiteert van onze maatschappelijk en ecologisch engagement. Als lid van community's zoals Agoria en de Cybersecurity Coalition versterken we het beveiligingsecosysteem van het land en zijn burgers.  Onze belangrijkste missie? Uw medewerkers bewustmaken van de gevolgen van cybercriminaliteit, want beveiliging is een zaak van iedereen!

Neem contact op

 

Onze teams kennen uw behoeften

Advies op het gebied van governance, risico en naleving

Onze GRC-diensten (Governance, Risk and Compliance) helpen u te voldoen aan de regelgeving, zoals NIS2 en GDPR. Door de governance op ons te nemen, kunnen we u helpen bij het opstellen van beveiligingsbeleid en kaders om compliance te garanderen en uw cyberbeveiliging te versterken.

We bieden ook diensten voor bedrijfscontinuïteit om beleidslijnen te definiëren die de bedrijfscontinuïteit garanderen in het geval van een incident en om risicoanalyses uit te voeren. Kampt u met een personeelstekort? We kunnen een CISO of DPO voor u inschakelen. We bieden ook trainingen en bewustmakingscampagnes.

Identiteits- en toegangsbeheer

Onze diensten voor Identity and Access Management bieden u innovatieve oplossingen om de beveiliging van uw identiteiten en toegangen te garanderen. Met Identity as a Service beheren we de authenticatie en identificatie van gebruikers en beschermen we tegelijkertijd uw informatiesystemen.

Met Privileged Access Management kunt u geprivilegieerde toegang beheren en uzelf beschermen tegen cyberbedreigingen door ongeautoriseerde geprivilegieerde toegang tot kritieke bronnen te controleren en te voorkomen. Met onze IAM- en Customer IAM-oplossingen kunt u uw toegangsbeleid, gebruikersrollen en certificeringen definiëren voor doeltreffend identiteitsbeheer, niet alleen voor uw werknemers maar ook voor uw klanten.

Tot slot kunt u dankzij onze CASB (Cloud Access Security Broker) ook profiteren van gecentraliseerd toegangsbeheer voor deze cloudplatforms. Dat betekent minder locaties met gebruikers om te beheren, wat een duidelijker beeld geeft en het risico verkleint dat gebruikers worden vergeten wanneer ze vertrekken of dat het moeilijk is om nieuwe gebruikers te integreren. U hebt strikte controle over bronnen vanuit externe omgevingen, wat essentieel is in de context van telewerken.

Operationele veiligheid

Ons team Security Operations (SecOps) is volledig toegewijd aan de bescherming van uw bedrijf. We hanteren een holistische aanpak om de beveiliging van uw systemen en gevoelige gegevens te garanderen.

Kwetsbaarheden detecteren en identificeren binnen uw infrastructuur is onze prioriteit. Dat doen we met behulp van ad-hoc beoordelingsmethoden of continue monitoring. Zodra kwetsbaarheden zijn geïdentificeerd, streven we naar een volledige follow-up van corrigerende maatregelen om beveiligingsproblemen zo snel mogelijk op te lossen.

We monitoren uw systemen actief, op zoek naar verdacht gedrag of ongewenste pogingen tot uitbuiting. Dankzij ons verbeterd reactievermogen kunnen we snel ingrijpen bij een beveiligingsincident en de nodige maatregelen nemen om de dreiging in te dammen en de impact op uw bedrijf te minimaliseren.

We blijven continu op de hoogte van de laatste technologische trends en best practices op het gebied van beveiliging. Hierdoor kunnen we geavanceerde beschermingsmaatregelen treffen en u absolute gemoedsrust bieden.

Tot slot is onze aanpak gebaseerd op het principe van "Security by design", waarbij beveiliging in elke fase van uw projecten en ontwikkelingen wordt geïntegreerd. We beschouwen beveiliging als een topprioriteit. We beperken potentiële risico's en versterken uw algehele beveiliging.

Neem contact op

 

Bent u klaar voor NIS2?

De NIS2-richtlijn introduceert nieuwe verplichtingen om de cyberveiligheid van bedrijven te verbeteren, waaronder regelmatige audits en snelle rapportage van incidenten. Bereid je bedrijf voor op NIS2 met onze experts om belangrijke maatregelen te implementeren en een snelle naleving te garanderen. Vragen? We zijn er om u te helpen.

 

 

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen