White papers

De economische waarde van de mainframe zal verder reiken dan 2030, zegt IBM. Wat als de mainframe gewoon niet kan verdwijnen?

In de verbeelding van sommigen neemt artificiële intelligentie vaak de vorm aan van humanoïde robots, die in staat zijn om door mensen gedicteerde taken uit te voeren, soms zelfs begiftigd met een moreel geweten dat de mensheid zou kunnen domineren. Ver van de sciencefictionverhalen van de cypherpunk of transhumanistische stromingen is de kunstmatige intelligentie niets meer of minder dan een computeralgoritme, ontworpen door menselijke intelligentie.
Dit document is alleen beschikbaar in het Engels & in het Frans (…)

De afgelopen 10 jaar heeft de publieke cloud de aandacht van veel bedrijven getrokken. Het is echter onwaarschijnlijk dat de voorspellingen dat in 2020 een (grote) meerderheid van de bedrijfsapplicaties in de cloud zal draaien, uitkomen. In deze context wordt de hybride cloud gepositioneerd als de beste oplossing om de aangepaste overgang naar on-demand IT-consumptiepatronen te vergemakkelijken zonder de voordelen van traditionele IT in gevaar te brengen.
Dit document is alleen beschikbaar in het Engels & in het Frans (…)

In deze white paper leest u waarom een Disaster Recovery-plan cruciaal is voor uw IT-omgeving en voor de duurzaamheid van uw businessactiviteiten. U vindt er ook adviezen om een plan uit te werken. Tot slot vindt u ook een korte test om uw maturiteit in dit domein in te schatten.

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen