Managed Staffing

Ons Managed IT Staffing Services-team streeft ernaar om onze klanten het talent te bieden dat ze nodig hebben. Samen ontwikkelen we sterke teams die kwaliteit leveren op de meest kostenefficiënte manier.

Het vernieuwingstempo in het technologielandschap is zo razendsnel dat het bijna onmogelijk is voor een CIO of ITmanager om zijn personeel steeds up to date en op volle capaciteit te houden. Daarbovenop moeten IT-organisaties vandaag de dag flexibel en toegankelijk zijn om hun belangrijkste missie te kunnen volbrengen: het ondersteunen van bedrijven! Van tijd tot tijd wordt het duidelijk dat uw IT-departement aangevuld moet worden om een project te kunnen afwerken of om een tijdelijk personeelstekort te overbruggen.

Binnen de kortste keren bent u misschien de markt aan het verkennen op zoek naar tijdelijke IT-medewerkers of meer langdurige technische expertise. Het doel van onze Managed Staffing services is om u te helpen met het opvullen van de gaten in uw IT-sourcing, wanneer dit ook nodig is en steeds op maat van uw vereisten: per project, als service, voor een langere periode of voor korte periodes.

 Manages Staffing

 

Wat u nodig hebt

De belangrijkste drijfveer van onze Managed IT Staffing services is het aanleveren van het juiste talent tegen de juiste prijs, wanneer en voor zolang u het nodig hebt.

Team versterkt door de expertise van People & Technology

Sinds 2023 kan NRB rekenen op de expertise van de medewerkers van People & Technology. Dankzij de fusie van onze twee bedrijven, die beide bekend staan om het beschikbaar stellen van IT-specialisten zoals projectmanagers, analisten, architecten, systeembeheerders en -ingenieurs, cloudexperts, softwareontwikkelaars en testers, zijn we een toonaangevende speler in managed staffing. People & Technology is een gevestigde waarde in de bank- en verzekeringssector en in de openbare, farmaceutische en de industriële sector. Zijn komst naar de groep versterkt de kwaliteit van onze teams en vooral hun competentiedomeinen.
 

TopTalent

Niet enkel ervaring en expertise zijn belangrijk: de kandidaat moet ook in uw bedrijfscultuur passen. Wij stellen u de meest geschikte kandidaat voor. Bovenop expertise en ervaring selecteren we mensen gebaseerd op hun flexibiliteit en interpersoonlijke vaardigheden voordat we hen aan onze klanten aanbevelen.

Snelle Inzetbaarheid

U hebt nood aan een schaalbare, flexibele en op maat gemaakte oplossing, die u toegang bidet tot talent waarmee u uw werknemersbestand kunt aanvullen waar nodig. Wij volgen elke klant nauwkeurig op en anticiperen hun noden. Dat betekent dat wij, samen met onze uitgebreide poel van IT-experts, u relevante profielen kunnen leveren in een zeer korte tijdspanne.

Kostenefficiënte Oplossing

IT-budgetten staan voortdurend onder druk; tegelijk moet u het hoofd bieden aan nieuwe bedrijfsen technologische uitdagingen. Permanente personeelsleden aanwerven wordt steeds moeilijker te verantwoorden. Managed Staffing services laat u toe om van externe experts gebruik te maken, wanneer en voor hoelang u hen nodig hebt.

 

WELKE MIDDELEN U OOK NODIG HEBT, WIJ HEBBEN OF VINDEN ZE!

Onze klantgerichte Service Delivery Manager en zijn team van recruiters helpen zowel internationale organisaties als lokale grote tot middelgrote bedrijven bij het invullen van hun noden op personeelsvlak, bij het optimaliseren van de aanwervingskosten van talent en bij het reduceren van de time-to-market van kritische projecten. Wij weten wat er nodig is om kwaliteit te leveren en de bedrijfsactiviteiten te laten lopen met een minimum aan downtime en kosten en wij helpen u graag om dit voor mekaar te krijgen.

Dankzij ons flexibele dienstenaanbod kunt u de optie kiezen die het beste aansluit bij wat u nodig hebt:

Contingency Staffing

Contingency staffing is een flexibele formule waarbinnen u personeel aanwerft wanneer nodig, voor beperkte periodes. Deze optie is ideaal als de hoeveelheid talent die u nodig hebt schommelt. Van toepassing als u nieuwe projecten op poten zet, ongebruikelijke vaardigheden nodig hebt of als u te weinig tijd hebt om de aanwerving zelf te behandelen. Contingency staffing maakt het mogelijk om de fluctuerende aard van uw bedrijf op te vangen met behulp van externe werkkrachten die dagelijks ingezet kunnen worden. Ons personeel zal aan uw projecten werken en zich houden aan een overeengekomen budget en schema, ofwel on-site op uw locatie ofwel vanop de onze.

Framework Sourcing

Als u een groot team nodig hebt voor middellange of langdurige projecten, dan past onze Framework-contractformule u als gegoten. Het gaat hier meestal over meerdere contracten en services, gebaseerd op vooraf vastgestelde profielen en tarieven; hierdoor kunt u de nodige werkkrachten sourcen zonder hen op uw loonlijst te krijgen. Onze personeelsleden worden onsite op uw locatie ingezet.

 

INDUSTRIETAKKEN DIE WIJ BEDIENEN

Wij beschikken over een grote pool van IT-personeel gespecialiseerd in verschillende industrietakken:

INDUSTRIETAKKEN DIE WIJ BEDIENEN

 

WAT MAAKT ONS AANBOD UNIEK? (ONZE USP’S)

  • Toewijding aan onze klanten: wij bouwen een langdurige relatie met u op om uw noden beter te kunnen begrijpen en inschatten.
  • Grondig begrip van IT-uitdagingen en de vaardigheden die nodig zijn om ze op te lossen, waardoor we snel het juiste IT-profiel kunnen vinden en uw problemen in een handomdraai verhelpen.
  • Strategische locaties doorheen Europa van waaruit we snel personeelsleden naar uw bedrijf kunnen sturen.
  • Talentenpoel van meer dan 20.000 ITprofessionals.
  • Toegewijde processen en tools voor het ontvangen, registreren, verzenden, opvolgen en factureren van aanvragen, inclusief deze voor consortiummanagement.

 

ONZE KLANTEN GENIETEN VAN:

  • Een Service Delivery Manager die optreedt als enige aanspreekpunt voor het opvolgen van de prestaties van consultants en het inschatten van bedrijfsnoden.
  • Maandelijkse voortgangsrapportage.
  • Facturatie gebaseerd op urenregistratie.
  • Back-office voor het beheren van contracten.

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen