Integratie

De druk van klanten en gebruikers stijgt. Ze vragen om nieuwe oplossingen. Vaak willen ze heel specifieke SaaS-applicaties gebruiken die voldoen aan hun behoeften of eisen. Ze zullen die ook gebruiken, met of zonder uw hulp. Dat verschijnsel heet Shadow IT: in uw onderneming gebruikte informaticaoplossingen waarvan de IT-afdeling niet op de hoogte is. Organisaties en hun werknemers zoeken oplossingen die hun bedrijfsprocessen en manier van werken vereenvoudigen. Geïsoleerd verliezen die oplossingen hun waarde voor de organisatie. Het is aan de CIO en zijn IT-afdeling om te vermijden dat bedrijfsgegevens gedupliceerd of te zeer verspreid worden.

Andere redenen die organisaties naar nieuwe toepassingen leiden, zijn wettelijke verplichtingen of een complexe en weinig flexibele bestaande IT-omgeving waarvan de onderhoudskosten hoog zijn.

Systeemintegratie: meerdere voordelen

Dankzij integratie, kunt u uw operationele of ontwikkelingskosten drukken, en de interne en externe gegevensbronnen tot hun volle waarde laten komen. U verbetert daardoor ook uw kennis van de eindgebruikers. Door integratie versnelt u bovendien een reeks processen zoals uw verkoopcycli, de invoering van nieuwe kanalen (mobiel, sociale media, partnerships, …), uw operationele processen en rekrutering.

Nieuwe technologie maakt innovatie en operationele efficiëntie mogelijk. U verbetert de ervaring van uw klanten, wat uw imago ten goede komt. Door een goed imago trekt u dan weer makkelijker talentrijke jongeren aan die de toekomst van uw organisatie zijn.

Bereid uw toekomst voor met NRB

Door onze expertise in veel sectoren (zoals verzekeringen, gezondheidszorg, openbare diensten en nutsbedrijven) en onze kennis van cloud-oplossingen voor alle afdelingen (zoals marketing, verkoop, HR en boekhouding) zijn we een goede partner voor systeemintegratie.

We hebben meer dan tien jaar ervaring in de invoering van service-oriented architectures (SOA) en beheersen Open Data (talrijke openbare gegevensbronnen).

Door te kiezen voor NRB kunt u rekenen op de kennis van een toegewijd team met ruim 25 mensen. In dat team hebben we SOA architects, data architects, SOA analyst-developers en SOA operations specialists. We leggen de nadruk op de governance met een helder dienstenaanbod, de toepassing van best practices en het gebruik van de beste tools.

Ons aanbod

We kunnen alle soorten systemen integreren:

  • Integratie van standaardsoftwarepakketten, zoals voor HR of boekhouding, in een bestaande omgeving
  • Integratie van digitale kanalen, zoals mobiel, social media, elektronische mailings en extranet
  • Integratie van externe gegevens: openbare (open data), generieke of verticale (specifiek voor een branche)
  • Installatie van een integratieplatform (ESB of enterprise service bus)

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen