Software

NRB biedt een aantal type diensten aan in het domein van softwaretoepassingen

Vooreerst kunnen wij een implementatieproject volledig beheren. Wij doen daarbij beroep op onze uitgebreide ervaring met bedrijfstoepassingen en op onze expertise in de laatste methodologieën voor projectbeheer. 

Als geen enkele marktoplossing beantwoordt aan uw vereisten, dan kunnen wij instaan voor het ontwerp en de ontwikkeling van een maatwerkoplossing. Dit kan als project gebeuren en in verschillende technologieën zoals .Net, Java, PL1, PowerBuilder, C#….

Onze specialisten in de integratie van gegevens en van systemen (API en ESB) hebben als missie om alle mogelijke toepassingen op een efficiënte manier te doen communiceren en samenwerken wat een onmiddellijke impact heeft op de productiviteit van uw organisatie. 

Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om onderhoudsdiensten van hoog niveau aan te bieden voor alle types softwaretoepassingen: van mainframetoepassingen tot en met mobiele applicaties. 

Tot slot, indien u een softwareontwikkelingsproject, een integratieproject of een interne implementatie op stapel hebt staan, dan kunt u ons steeds inschakelen om uw team te versterken met specifieke expertise in haast alle domeinen en technologieën, en dit zowel voor korte als voor langetermijnopdrachten. Meer informatie vindt u onder de hoofding ‘managed staffing’.

Laten we samen digitale ervaringen bouwen

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen