Internationale Organisaties

Internationale organisaties doen beroep op Trasys, business unit van NRB, om tegemoet te komen aan hun uitdagingen met betrekking tot specifieke expertise en technologische kennis. Deze uitdagingen slaan op klimaatveranderingen, de globalisering of zelfs op terrorisme. Wij stellen hen in staat om op een snelle en veilige manier te communiceren en de informatie uit te wisselen die nodig is om nieuwe regelgeving of directieven doorheen Europa te implementeren. 

Wij staan daarbij voornamelijk in voor het ontwerp, de ontwikkeling en de implementatie van maatwerksoftware, tegen de beste prijs. De internationale organisaties rekenen bovendien ook op ons en op onze experten om met de juiste mensen invulling te geven aan hun IT-projecten.

Over Trasys International

Trasys International, business unit van NRB nv, beschikt over een devlivery center, Trasys Luxembourg, gevestigd in het Groothertogdom Luxemburg, en een software-ontwikkelingsteam, Trasys Greece, van meer dan 150 softwareontwikkelaars in Athene.
 
Trasys International is gespecialiseerd in de uitvoering en het beheer van partnerships en consortia voor de uitvoering van ICT-projecten voor Europese instellingen en agentschappen, nationale en internationale publieke organisaties en internationale bedrijven en privé organisaties. 
 
Haar missie is het leveren van gespecialiseerd advies en specifieke ICT-oplossingen en -diensten om internationale publieke en commerciële organisaties bij te staan aan internationale of Europese beleids- en regelgeving te voldoen en om hun digitale transformatie aan te pakken: (overheids)administraties moderniseren, samenwerking faciliteren en digitale werkplekken promoten, door o.m. ten volle gebruik te maken van hedendaagse cloudcomputing- en datacentertechnologieën, en tegelijkertijd hun ICT-beveiliging en kostenefficiëntie te verbeteren.
 

Onze klanten zijn beschikbaar op  www.trasysinternational.com

 
 

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen