Etnic

Industry sector : 

ETNIC heeft maar één doel: hét kenniscentrum inzake informatie- en communicatietechnologieën van de Fédération Wallonie-Bruxelles worden. Het wil op het vlak van kwaliteit, kostprijs, continuïteit en termijn het best mogelijke antwoord bieden op de wensen van de overheidsinstanties die van zijn diensten gebruikmaken. Geruggensteund door een getalenteerd en gemotiveerd team van meer dan 170 medewerkers wil ETNIC helpen bouwen aan een moderne en doeltreffende overheidsdienst voor de burgers.

Sinds 2002 biedt het complete oplossingen voor de ontwikkeling en het beheer van informaticatools voor de diensten van de Fédération Wallonie-Bruxelles en de instellingen van openbaar nut die ervan afhangen.

Zijn belangrijkste missies? Begunstigden uitrusten, opleiden, begeleiden, met hen samenwerken en krachtige informaticaoplossingen voor hen ontwikkelen. Die opdrachten worden uitgevoerd volgens afspraken die werden vastgelegd in een beheerscontract afgesloten met de Regering en de Fédération Wallonie-Bruxelles.

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen