Infrastructuren & Technologieën

De beslissing om uw informatica deels of volledig uit te besteden, moet ingegeven zijn door concrete strategische doelstellingen zoals het concentreren op de eigen business, minder kosten of risico’s, een snellere time-to-market of meer flexibiliteit.

De keuze voor een partner mag niet lichtzinnig gemaakt worden. Hij is bepalend voor het succes of falen van een outsourcingproject. Voor uw keuze kunt u verschillende parameters gebruiken, waaronder expertise, ervaring, referenties, de beheerste technologie, omvang, infrastructuur, locatie, bedrijfscultuur en toegankelijkheid van het management.

NRB heeft de vereiste omvang en capaciteit om een dienstverlening van de hoogste kwaliteit te waarborgen aan een scherpe prijs. Onze uitstekende infrastructuur is gehuisvest in onze eigen, geografisch verspreide datacenters in België. U bent verzekerd van een ononderbroken dienstverlening en van de locatie van uw gegevens.

Door te kiezen voor NRB, geniet u van onze dertig jaar ervaring op het gebied van dienstverlening voor de belangrijkste organisaties in de publieke sector, de industrie, openbare nutsbedrijven en financiële sector. Bovendien krijgt u de flexibiliteit en aandacht van een lokaal bedrijf dat zijn beslissingscentrum in België heeft, wat u een directe toegang tot ons topmanagement verschaft.

We bieden een volledig gamma aan diensten, wat van NRB een one-stop-shop maakt voor al uw informaticabehoeften. Daarnaast zijn we onafhankelijk van leveranciers wanneer we onze klanten adviseren over technologische keuzes.

Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op drie waarden: respect, teamwork en vertrouwen. Ze stoelt op het engagement en de sie van onze medewerkers en komt tot uiting in de relaties die we onderhouden met onze klanten en partners.

We hebben operationele uitmuntendheid voor ogen. In onze strategie staan kwaliteit en innovatie centraal. Beide zijn het resultaat van onze beheersing van processen, onze governance systemen en de creativiteit van onze teams om voor elke klant de juiste oplossingen te vinden.

Bezoek onze ICT-infrastructuur

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen