Getuigenis NTN – Outsourcing mainframe

NTN, gevestigd in Annecy, heeft zich tot de NRB-groep en zijn Franse dochter Trigone gewend om zijn mainframe uit te besteden en te profiteren van de competenties van de experts van NRB.

NTN is wereldleider in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van lagers voor de automobiel-, industriële en luchtvaartsector. Het bedrijf is gevestigd in het hart van Annecy en stelt innovatie centraal in zijn dagelijkse activiteiten.

Mainframe speelt een sleutelrol bij NTN. Het ondersteunt kritische toepassingen zoals inkoop, financiën en productiebeheer voor de hele Europese groep. Nadat een aantal mensen op pensioen waren gegaan, had het bedrijf een tekort aan gespecialiseerde mainframe-resources. Daarom besloot het een beroep te doen op de expertise van de NRB-groep, via zijn Franse dochteronderneming Trigone.

Deze samenwerking is een groot succes gebleken. Olivier Bister, IT-verantwoordelijke, en Jérôme Masson, verantwoordelijk voor het team support en application maintenance, zeggen "een echte vertrouwenspartner te hebben gevonden die zijn beloften nakomt".

De NRB-groep is een referentie op het vlak van mainframe. Het beschikt over een competentiecentrum en erkende expertise in binnen- en buitenland. De groep zorgt ook voor continuïteit in zijn dienstverlening door de ontwikkeling van de Mainframe Academy, een interne school die het talent van morgen traint in de zeer speciale knowhow van het mainframe. "De competenties zijn van het verwachte niveau en er is een vertrouwensrelatie opgebouwd", zeggen onze twee contactpersonen.

Neem contact op met het mainframeteam

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen