Persberichten

29 april 2024

De NRB-groep, een van de toonaangevende IT-dienstverleners in België en Europa, heeft zijn financiële resultaten voor 2023 bekendgemaakt. Met een uitzonderlijk omzet van 577,5 miljoen euro en de expertise van 3.670 medewerkers bevestigt de Groep zijn positie als een essentiële partner in de markt, door het aanbieden van digitale oplossingen die aansluiten bij de uitdagingen van vandaag en morgen en die zijn afgestemd op de behoeften van zijn klanten.

22 april 2024

Het overnemen van 5G-spectrum van NRB zal Proximus ondersteunen in zijn doelstelling om ook de komende decennia de beste mobiele ervaring in België te blijven bieden. NRB wil zich door de verkoop van zijn 5G-licentie weer meer toeleggen op zijn core business, maar wil tegelijkertijd 5G-diensten blijven aanbieden. Daarom bespreken beide bedrijven een mogelijke wholesaleovereenkomst.

5 februari 2024

NRB Groep, een van de toonaangevende IT-dienstverleners in België, waartoe Cevi Groupe, Civadis, Zorgi en Computerland behoren, is verheugd de benoeming van Pierre Dumont als Chief Commercial Officer (CCO) aan te kondigen. In zijn nieuwe rol zal Pierre rechtstreeks rapporteren aan André Vanden Camp, CEO van de NRB Groep.

1 februari 2024

His experience and expertise in the world of IT are valuable assets to best support NRB’s growth.

Pagina's

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen