Persberichten

20 januari 2022
NRB is voor het tweede jaar op rij verkozen tot ‘Top Employer’. Na de certificering vorig jaar kondigde NRB de aanwerving van een honderdtal extra krachten aan op korte termijn. Uiteindelijk rekruteerde NRB in 2021 meer dan 200 nieuwe medewerkers. Ook in 2022 plant de onderneming 200 nieuwe mensen aan te trekken om de groei te ondersteunen. In de huidige context van schaarste aan IT-talent bevestigt de nieuwe ‘Top Employer’-certificering dat NRB een aantrekkelijke werkgever is, niet door toeval maar dankzij een geëngageerd hr-beleid.
 
10 december 2021

NRB heeft de AWS Rising Star of the Year 2021- Benelux Partner of the Year award gewonnen.

27 oktober 2021

Ontwikkelaar van mobiele ziekenhuisoplossingen sluit aan bij ZORGI

Vandaag hebben ZORGI en Mobitrace aangekondigd dat ze voortaan de krachten zullen bundelen om ziekenhuizen een nog betere ondersteuning te bieden in het aangaan van de uitdagingen voor de komende jaren. Hiermee zet ZORGI een grote stap richting verdere innovatie op het vlak van mobiele oplossingen en verruimt Mobitrace zijn bereik en capaciteit voor bestaande en nieuwe oplossingen. 

26 oktober 2021

Dankzij  zijn ‘agility’ en  bedrijfscultuur, en de gedrevenheid van een ambitieuze groep

Trasys Griekenland viert  15 jaar succesvolle werking, met een breed en diverse scala aan expertise die in de afgelopen anderhalve decennia werd opgebouwd. Trasys Griekenland maakt deel uit van de NRB Groep en is een van de toonaangevende bedrijven in Griekenland op het gebied van softwareontwikkeling.

Pagina's

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen