Getuigenis Partena Profesionnal - Migratie Exadata Oracle door NRB

Van een verouderde infrastructuur naar de gedeelde Exadata-infrastructuur van NRB: balans van een succesvolle business-critical Oracle-migratie!
Steeve Pourbaix, Database Administrator Team Lead bij Partena Professional, het sociale secretariaat bij uitstek voor ondernemers, geeft uitleg over de aanvankelijke problemen, de uitdagingen, de geboden oplossingen en de voordelen die de samenwerking met NRB heeft opgeleverd. 
 

 

De kritieke Oracle-databases van Partena Professional werden aanvankelijk gehost op een complexe, te grote en verouderde infrastructuur die instabiliteit, performanceproblemen en soms databasecorruptie veroorzaakte. 
 
Partena Professional heeft het beheer van zijn Oracle database uitbesteed aan de Exadata-as-a-service van NRB via een gezamenlijk herarchitectureringsproject. 
 
Een echte aanwinst voor Partena Professional, zoals Steeve Pourbaix het uitdrukt: "Wij hebben onze databaseactiviteiten kunnen heroriënteren naar de bedrijfsactiviteiten van Partena Professional om zo onze oplossingen beter te laten evolueren, terwijl wij het dagelijks beheer van onze databases met het volste vertrouwen aan NRB hebben overgelaten". 
 
Hij besluit: "Concreet gaat het vandaag om een omgeving die vanzelf draait, waar ik nauwelijks moet naar omkijken, en die de deur opent naar verschillende mogelijkheden, die allemaal op de toekomst gericht zijn."
 
 

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen