Mainframe – Een cultuur van perfectie

Ontvang onze whitepaper gratis per e-mail :

De economische waarde van de mainframe zal verder reiken dan 2030, zegt IBM. Wat als de mainframe gewoon niet kan verdwijnen?

Het verdwijnen van de mainframe? De voorspelling is al tientallen jaren bekend. Ondertussen draait de wereld nog steeds op deze mainframes. Elk jaar worden er 5 miljard regels applicatiecode geschreven. In totaal worden meer dan 220 miljard lijnen van mainframetoepassingen uitgevoerd. Elke seconde worden er meer dan 1,15 miljoen CICS-transacties uitgevoerd op systeem z. Dat is meer dan alle Google-zoekopdrachten, YouTube-weergaven, Facebook-likes en Twitter-tweets samen!
 
Het verhaal houdt daar niet op. Dat is ook de vaste overtuiging van NRB. Vandaag is NRB met een capaciteit van 25.000 MIPS verdeeld over twee Tier III+ datacenters, ongeveer 50 System Engineers en meer dan 200 ontwikkelaars, het eerste mainframe-competentiecentrum in België, na IBM. En het verhaal gaat verder. Nog nooit was de belangstelling voor de mainframe zo groot. Nog nooit was de vraag zo hoog...
Dit document is alleen beschikbaar in het Engels & in het Frans. 
 

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen