Marc De Groote nieuwe commercieel directeur van NRB

woensdag 14 maart 2018

Marc De Groote is de nieuwe chief commercial officer (CCO) van de Belgische ICT-dienstenleverancier NRB. Hij volgt in die rol Jean-François Michotte op, die de rol van chief operations officer (COO) zal opnemen.

Marc De Groote zal bij NRB de commerciële teams leiden. Die laatsten zijn georganiseerd volgens de specifieke sectoren waarop NRB zich toelegt: de publieke en sociale dienstensector, de financiële diensten, de industriële en de sector van de energie- en nutsbedrijven.

Na zijn diploma burgerlijk ingenieur aan de VUB werkte Marc De Groote eerst voor CSC en dan ruim twintig jaar bij Callataÿ & Wouters, waarvan de laatste vijf jaar als CEO. Daarna was hij ‘executive vice president’ bij Sopra Banking Software en CEO van EcoNation. Marc De Groote komt over van NRB’s sectorgenoot Cegeka, waar hij begin 2016 aan de slag was gegaan als directeur voor België. Hij is sinds 2013 ook actief in technologiefederatie Agoria, eerst in het ICT-comité en vanaf mei 2016 als de voorzitter van Agoria.

Jean-François Michotte, die sinds begin 2017 verkoopdirecteur is bij NRB, wordt chief operations officer bij NRB.

Marc De Groote en Jean-François Michotte rapporteren aan Pascal Laffineur, chief executive officer van NRB.

“NRB is een belangrijke ICT-dienstverlener die vandaag het sterkst staat in Wallonië maar de wil en het potentieel heeft om verder te groeien in heel België en daarbuiten”, zegt Marc De Groote. “We hebben alle kaarten in handen om die ambities te realiseren: een uniek aanbod in hybrid cloud computing – onder andere dankzij het strategisch partnerschap met IBM - onze eigen datacenters van topniveau, naast gespecialiseerde teams in softwareontwikkeling en consultancy. Ik geloof in NRB en zal met veel plezier helpen om de doelstellingen mee te realiseren.”

Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen