Microsoft

Over Microsoft

Microsoft werd opgericht in 1975 en is de nummer één op de markt van software en internetdiensten en -technologieën voor de particuliere en professionele gebruiker. De onderneming biedt een brede waaier producten en diensten aan die werden ontwikkeld met het oog op een aangenaam en eenvoudig gebruik van eender welk toestel, altijd, overal.  

NRB en Microsoft werken samen zodat u krachtige oplossingen op basis van het Microsoftplatform kunt implementeren en gebruiken.

Zo beheren we omgevingen met Microsofttechnologieën zoals Windows, Windows Server, Exchange Server, SQL Server, Sharepoint, Skype for Business, Office, Visual Studio en.Net, maar ook oplossingen als cloud Azure en Office 365. NRB is gecertificeerd Cloud Solutions Provider (CSP) en is uw bevoorrechte gesprekspartner voor de ontwikkeling van alle Azure- en Office 365-gelinkte oplossingen.

De NRB-Groep is een officiële partner van Microsoft en beschikt over Microsoft-certificaten in verschillende domeinen:

microsoft partner

NRB is ook 'Service Provider' van Microsoft. Op die manier kunnen wij onze klanten diensten en hosting aanbieden voor Microsoftapplicaties met de garantie dat wij voldoen aan het licentiebeleid van Microsoft.
NRB is bovendien lid van het Microsoft Cloud OS Network.

Tot slot wordt een van onze medewerkers erkend als ‘Most Valuable Professional’ (MVP). Deze prijs wordt aan personen met opmerkelijke technologische kennis toegekend. Deze experten delen, op een actief manier, hun ervaring en praktische kennis van een of meerdere MS technologieën met gebruikers en met Microsoft. Er zijn ongeveer 4000 MVPs ter wereld.

 

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen