NRB, Top Employer 2021 in België

maandag 25 januari 2021
Voor het eerst heeft NRB, een van de belangrijkste werkgevers in de Belgische IT-sector, de "Top Employer 2021"-certificering behaald. Deze certificering erkent dat we innovatieve en solide hr-praktijken hanteren en we onze medewerkers een bevredigende en gezellige werkomgeving willen bieden. NRB is de eerste onderneming in de provincie Luik die deze certificering heeft verkregen.
 
De auditeurs van het Top Employers Institute hebben NRB nv de "Top Employer 2021"-certificering toegekend. Deze certificering wordt toegekend na een grondige analyse van alle hr-managementpraktijken van het bedrijf en de manier waarop deze worden gecommuniceerd naar de medewerkers: talentmanagement, werkomgeving, rekrutering, opleiding, ontwikkeling van vaardigheden, welzijn op het werk enz. 
 
Deze erkenning benadrukt onze inspanningen om onze medewerkers een werkomgeving te bieden waarin ze zich kunnen ontplooien, kunnen evolueren en nieuwe vaardigheden kunnen aanleren in de open sfeer die het bedrijf kenmerkt. De diversiteit van onze business lines is een onmiskenbare troef op het vlak van de ontwikkelingsperspectieven voor iedereen en een kans om aan gediversifieerde projecten te werken.
 
"In een tijd waarin we gedwongen zijn om te telewerken, willen we mensen meer dan ooit centraal zetten, flexibel zijn en bijzondere aandacht besteden aan de ontwikkeling en het welzijn van onze medewerkers. Meer dan ooit zijn het de vrouwen en mannen in de onderneming die het verschil maken”, zegt Pascal Laffineur, Chief Executive Officer. "Ik wil al onze medewerkers bedanken voor het vertrouwen dat ze dagelijks in ons stellen; dat vertrouwen moedigt ons aan om onze hr-praktijken te blijven verbeteren. Als grote IT-werkgever zijn we bijzonder trots op deze certificering”, vervolgt Anne Gemine, Chief Human Resources Officer.
 
In 2020 hebben bijna 170 nieuwe medewerkers de onderneming vervoegd. En wij zijn nu al van plan om in de komende maanden ongeveer 100 nieuwe medewerkers aan te werven, in alle IT-functies, zowel voor ervaren als voor junior profielen. Deze laatsten krijgen specifieke begeleiding van collega's die expert zijn in hun vakgebied. Zo willen we de integratie en ontwikkeling binnen de teams bevorderen.
 

Download het persbericht 

 

Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen