NRB ondersteunt met trots de Brussels Management Challenge

donderdag 27 februari 2020
NRB ondersteunt met trots de Brussels Management Challenge die op 20 en 21 maart 2020 in Brussel plaatsvindt (ICHEC Montgomery).
 
Dit is een initiatief dat in 2017 is gelanceerd door een groep professoren, alumni en studenten van ICHEC. 
Dit evenement heeft als bijzonderheid dat het studenten van managementcursussen samenbrengt met studenten die meer wetenschappelijk georiënteerd zijn en dat het de taalkundige diversiteit bevordert. De deelnemers aan deze wedstrijd zijn afkomstig van de universiteiten en hogescholen van het land (Uliège, UCL, KUL, VUB, Gent, HEC) maar ook van Erasmusstudenten. 
 

In de praktijk 

In twee dagen tijd zullen meer dan 400 studenten in teams van vijf door de partners, waaronder NRB, ontwikkelde cases oplossen. 
Aan de studenten worden drie cases voorgesteld met een probleem dat verband houdt met managementvakken, met een technische connotatie (Data Science, Big Data, IoT, enz.). Zij hebben zes uur per geval om de meest geschikte oplossing te definiëren. Op zaterdagmiddag zullen de teams hun werk presenteren aan een jury van verschillende deskundigen, waaronder NRB-medewerkers. De avond wordt afgesloten met de prijsuitreiking voor de verschillende sponsoren, waarbij Pascal Laffineur, CEO van de NRB-groep, aanwezig zal zijn.
 

De NRB-zaak: "Laten we samen het leven van de Europese burgers gemakkelijker maken". 

Tijdens de door NRB voorgestelde case zullen de studenten de rol van Business Analyst op zich moeten nemen, zoals die bij NRB bestaat, het leven van de Europese burgers gemakkelijker maken.
De Brussels Management Challenge en NRB hebben dezelfde missie, namelijk aantonen hoe geavanceerde ICT-technologieën inderdaad een sleutelrol kunnen spelen bij het zoeken naar oplossingen voor maatschappelijke problemen. 
  

Meer info hier 

 

Aftermovie 2019 

 
Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen