Hoe kunnen wij u helpen ?

Spreek met een expert

Het technologisch landschap verandert snel en hervormt heel wat industrieën aan een ongezien tempo. Bedrijven en publieke organisaties moeten sneller innoveren, zij moeten efficiënter en meer flexibel werken, meer klantgericht zijn en tegelijk garant blijven staan voor continuïteit en veiligheid. Bij NRB willen wij onze klanten bijstaan in het beheer, de optimalisatie en de transformatie van hun business met behulp van een complete portefeuille aan ICT-diensten en -oplossingen.

Des hôpitaux belges optimisent leurs processus financiers et logistiques grâce à SAP HANA implémentée par Xperthis

Les hôpitaux sont confrontés à de solides défis numériques et sont plus que jamais contraints à innover. Les flux de données qui doivent être traités chaque jour sont considérables. Il existe des innovations technologiques capables de les aider dans ce domaine. Les départements financier et logistique de 50 hôpitaux étaient demandeurs d'un soutien pour leurs processus internes.
Frans

Pagina's

Abonneren op NRB  RSS

Nieuws

Gepubliceerd op 25/03/2024

NRB Group is 17 keer genomineerd vanwege haar erkende expertise op het gebied van cyberbeveiliging, innovatie en ESG.

Gepubliceerd op 19/03/2024

In oktober 2024 moet de Europese NIS2-richtlijn over cyberveiligheid omgezet zijn in Belgisch recht.

Nieuws

evenementen

18/04/2024

De NRB-groep zal aanwezig zijn op Municipalia, het Salon des Mandataires op donderdag 18 en vrijdag 19 april 2024 in WEX in Marche-en-Famenne.

Events

  • De NRB-groep zal aanwezig zijn op Municipalia, het Salon des Mandataires op donderdag 18 en vrijdag 19 april 2024 in WEX in Marche-en-Famenne.

Case stories

  • Magotteaux

    Magotteaux heeft een beroep gedaan op NRB om de migratie van zijn Microsoft 365-tenant succesvol te migreren naar het moederbedrijf, de groep Sigdo Koppers.

  • Sibelga

    Ontdek hoe de samenwerking tussen NRB en Sibelga, de Brusselse netbeheerder voor gas- en elektriciteitsdistributie, helpt om tegemoet te komen aan de nieuwe

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen

Abonneren op NRB  RSS