Vote! De NRB-groep is genomineerd voor de Data News Awards for Excellence 2022

maandag 4 april 2022

De NRB-groep is opnieuw trots om haar 17 nominaties voor de Data News Awards For Excellence 2022 aan te kondigen.

Steun ons door te stemmen op https://datanewsawards.be/vote/ - de stemperiode sluit op 8 mei 2022.

NRB, Afelio, Computerland, Prodata en ZORGI zijn genomineerd in de volgende categorieën: 

 

 • 5 - Customer Centric IT Company of the Year - NRB
 • 7 - Data Center Services Company of the Year - NRB
 • 9 - Enterprise Application Innovator of the Year - NRB
 • 10 - Enterprise IT Services Company of the Year - NRB
 • 11 - IT Infrastructure Innovator of the Year - NRB
 • 12 - IT Recruiting & Sourcing Company of the Year - NRB
 • 14 - Most Environmentally Responsible ICT Company of the Year - NRB
 • 2 - Belgian Tech Scale-up Company of the Year - Afelio
 • 5 - Customer Centric IT Company of the Year - Afelio
 • 9 - Enterprise Application Innovator of the Year - Afelio
 • 13 - IT Services SMB of the Year - Afelio
 • 8 - Digital Workplace Innovator of the Year - Computerland
 • 13 - IT Services SMB of the Year - Computerland
 • 5 - Customer Centric IT Company of the Year - Prodata Systems
 • 10 - Enterprise IT Services Company of the Year - Prodata Systems
 • 6 - Cybersecurity Innovator of the Year - Prodata Systems
 • 5 - Customer Centric IT Company of the Year - ZORGI
 
 
----
 

Beschrijving van de categorieën: 

 
Categorie 2 - Belgian Tech Scale-up Company of the Year
Een eigen bedrijf beginnen is één ding. Het in een hoog tempo laten schalen is waarschijnlijk nog een grotere uitdaging. Dit is een prijs voor Belgische technologiescaleups die de laatste jaren exponentieel gegroeid zijn en momenteel hun markt ontwikkelen via strategische samenwerkingen met gevestigde bedrijven en/of internationaal.
 
Categorie 5 - Customer Centric IT Company of the Year
Klanttevredenheid is niet langer waar voor je geld. Deze prijs bekroont het wederzijdse vertrouwen en respect in een koper-leverancier-ecosysteem dat resulteert in comfort in de relatie en geluk, gekenmerkt door het diepe inzicht en de expertise van de leverancier in bedrijven, processen en technologie.
 
Categorie 7 - Data Center Services Company of the Year 
Het datacenter is het hart van de digitale economie en alleen de meest geavanceerde en moderne datacenters kunnen een antwoord bieden op de steeds snellere behoeften van technologische innovaties. Als infrastructuurpartner moeten zij er ook voor zorgen dat bedrijven snel kunnen omschakelen en waar nodig kunnen opschalen om nieuwe diensten op de markt te brengen.
 
Categorie 8 - Digital Workplace Innovator of the Year
Weinigen hadden kunnen voorspellen welke veranderingen 2020 voor ons allemaal ging meebrengen, ook waar en hoe we werken. Deze prijs is bedoeld om die technologiebedrijven en leveranciers van IT-oplossingen te identificeren die erin geslaagd zijn om nieuwe, innovatieve oplossingen voor de digitale werkplek te bedenken en/of te integreren, terwijl ze tegelijkertijd een belangrijke focus op de veiligheid en het welzijn van de werknemers hebben weten te behouden. Wij zijn op zoek naar technologiebedrijven en aanbieders van IT-oplossingen die organisaties helpen bij het verbeteren van de totale werknemerservaring in een niet-traditioneel remote werkmodel en het omarmen van het 'nieuwe' hybride personeelsmodel.
 
Categorie 9 - Enterprise Application Innovator of the Year
Deze prijs is bedoeld voor technologische trendsetters die nieuwe mogelijkheden openen op het gebied van bedrijfsapplicaties - front-end of back-end: software als een product of software als een dienst. We vestigen de aandacht op innovatieve bedrijfstoepassingen die bijvoorbeeld nieuwe wegen inslaan voor versnelde groei, efficiënte bedrijfsprocessen, extra toegevoegde waarde of het genereren van nieuwe business.
 
Categorie 10 - Enterprise IT Services Company of the Year
Technologie heeft de manier veranderd waarop ondernemingen zaken doen en naar de markt gaan. Deze prijs wil grote (*) IT-dienstverleners identificeren die waarde toevoegen in het volledige segment van ondernemingen, bv. van diensteninnovatie, levering en beveiliging, gegevensbeheer, het opbouwen van loyaliteit en het verbeteren van de productiviteit tot het digitaliseren van de werkplek.
(*) gebaseerd op totale inkomsten, bron: Trends Business Information
 
Categorie 11 - IT Infrastructure Innovator of the Year
ICT-infrastructuur is de kern. En de infrastructuur is voortdurend in ontwikkeling. Deze prijs wil een pluim geven aan bedrijven die erin slagen (delen van) hun on-premise, cloud-gebaseerde of hybride infrastructuurplatform(en) succesvol te innoveren op het gebied van opslag, computing en networking en zo next-gen applicaties voor eindklanten tot realiteit te maken.
 
Categorie 12 - IT Recruiting & Sourcing Company of the Year
We hebben allemaal moeite om de nodige IT-vaardigheden voor onze bedrijven te vinden. En we weten allemaal dat de juiste mensen aan boord hebben de sleutel tot succes is. Deze prijs wil HR Service Providers en IT Staffing Service Providers eren die succesvol zijn in het helpen van anderen bij het vinden, aantrekken en behouden van de juiste mensen voor de job.
 
Categorie 13 - IT Services SMB of the Year
Deze prijs is bedoeld voor kmo IT-dienstverleners (*) die waarde brengen voor eindklanten, bijvoorbeeld op het gebied van diensteninnovatie, levering en beveiliging, gegevensbeheer, het opbouwen van loyaliteit en het verbeteren van de productiviteit tot het digitaliseren van de werkplek.
(*) gebaseerd op totale inkomsten, bron: Trends Business Information
 
Categorie 14 - Most Environmentally Responsible ICT Company of the Year 
Techbedrijven liepen niet altijd voorop als het om duurzaamheid ging. Gelukkig komt daar verandering in. Duurzame en verantwoorde ICT-bedrijven bieden tegenwoordig niet alleen nieuwe technologieën, maar lopen ook voorop als het erom gaat de wereld te behoeden voor klimaatverandering. In deze prijscategorie zijn we op zoek naar bedrijven die hun uiterste best doen om op een milieuvriendelijke manier te werken.
 
Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen