Trasys Griekenland viert 15 jaar groei

dinsdag 26 oktober 2021

Dankzij  zijn ‘agility’ en  bedrijfscultuur, en de gedrevenheid van een ambitieuze groep

Trasys Griekenland viert  15 jaar succesvolle werking, met een breed en diverse scala aan expertise die in de afgelopen anderhalve decennia werd opgebouwd. Trasys Griekenland maakt deel uit van de NRB Groep en is een van de toonaangevende bedrijven in Griekenland op het gebied van softwareontwikkeling.

Sinds de overname van Trasys door de NRB Groep in 2015 is het volledig geïntegreerd in de groep en heeft het een enorme sprong voorwaarts gemaakt met een omzetstijging van 5 miljoen euro in 2015 naar 15 miljoen euro in 2020. 

Deze groei werd gerealiseerd, zowel door het genereren van meer business bij bestaande klanten dankzij de kwaliteit van de dienstverlening (ISO-certificeringen), als door de acquisitie van nieuwe klanten.  Recente voorbeelden van het eerste zijn ECHA, het Europees Chemicaliënagentschap of de verlenging van de contracten door de Britse regering. Voorbeelden van het laatste zijn nieuwe divisies van SWIFT of de EFSA, de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid. 

"Trasys Griekenland zal blijven streven naar kwaliteit door haar activiteiten af te stemmen op de best practices van de NRB Groep. Bovendien zal Trasys Griekenland haar steentje bijdragen aan de ambitieuze groeistrategie van de Groep voor de komende 5 jaar, die erin bestaat te groeien van 500 miljoen euro naar 750 miljoen euro omzet. In de toekomst zal NRB zich blijven engageren voor haar activiteiten in Griekenland, in openheid en samenwerking en waar mogelijk bijdragen aan de digitale transformatie van de samenleving in het algemeen. Wij hebben het volste vertrouwen in het hele team van Trasys Griekenland en zijn ervan overtuigd dat zij hun groei- en innovatiedoelstellingen de komende jaren met succes zullen realiseren", bevestigt Pascal Laffineur, Chief Executive Officer van de NRB Groep. 

Trasys Griekenland is het nearshore ontwikkelingscentrum van de NRB Groep, gevestigd in Athene. Het ontwikkelingscentrumcentrum zet in op innovatie in een steeds veranderende omgeving en heeft meer dan 200 IT-professionals in dienst die diepgaande bedrijfsexpertise combineren met de meest geavanceerde werkmethodologieën. Het team neemt de volledige softwareontwikkelingscyclus van A tot Z voor haar rekening: analyse, ontwikkeling/configuratie, migratie van bestaande gegevens, kwaliteitsborging en testen, implementatie, documentatie en opleiding, ondersteuning en onderhoud. Het nearshore- centrum heeft een originele aanpak ontwikkeld die de voordelen combineert van Scrum (dat de dagelijkse activiteiten dekt) en PRINCE2 (dat het projectmanagementkader op macroniveau dekt). Het centrum is ook ISO-gecertificeerd voor kwaliteitsbeheer en voor informatieveiligheidsbeheer, terwijl het door het Open Web Application Security Project (OWASP) erkend is als Adopter van het OWASP Software Assurance Maturity Model (SAMM).

"Dit jaar is Trasys Griekenland 15 jaar actief en het feit dat we al die jaren nog steeds vooruitgaan en onderscheidingen in de wacht slepen, getuigt van onze gezonde strategie om relevant en innovatief te blijven. We zijn er enorm trots op dat we zoveel briljante koppen uit de sector in dienst hebben en kijken ernaar uit om nog verder uit te breiden met de verdere ontwikkeling van ons klantenbestand naar de Europese privésector en de creatie van meer dan 30 nieuwe banen in het komende jaar. 

Dit zal een schaalbare en succesvolle groei in de komende jaren mogelijk maken", besluit Nicolas Strouboulis, Country Manager van Trasys Griekenland.

Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen