NRB haalt voor het tweede jaar op rij de ‘Top Employer’-certificering

donderdag 20 januari 2022
NRB is voor het tweede jaar op rij verkozen tot ‘Top Employer’. Na de certificering vorig jaar kondigde NRB de aanwerving van een honderdtal extra krachten aan op korte termijn. Uiteindelijk rekruteerde NRB in 2021 meer dan 200 nieuwe medewerkers. Ook in 2022 plant de onderneming 200 nieuwe mensen aan te trekken om de groei te ondersteunen. In de huidige context van schaarste aan IT-talent bevestigt de nieuwe ‘Top Employer’-certificering dat NRB een aantrekkelijke werkgever is, niet door toeval maar dankzij een geëngageerd hr-beleid.
 
 
Het Top Employers Institute kent de certificering toe na een grondige analyse van alle hr-managementpraktijken. Elk jaar is er een bijzondere: dit jaar zijn dat de welzijnsuitdagingen en de manier waarop de waarden dagelijks in de bedrijfsactiviteiten en -processen worden toegepast. 
 
"We zijn bijzonder verheugd over deze nieuwe certificering, ook gezien de focus van dit jaar", zegt Anne Gemine, Chief Human Resources Officer. "We hebben er het hele jaar 2021 voor geijverd om het welzijn van het personeel actief te ondersteunen ondanks de moeilijke context van telewerk en de gezondheidscrisis. Preventievoorzieningen bestaan overal, wij hebben er intensief op toegezien dat iedereen van NRB ze kent én kan toepassen, zodat iedereen goed beseft dat er wel degelijk om hulp gevraagd mag worden. Dat behoort tot het DNA van NRB."
 
De groep NRB telt vandaag, inclusief filialen, ongeveer 3.500 medewerkers. "De onderneming en haar filialen blijven maar groeien. We zien het als een uitdaging en prioriteit om directe en persoonlijke contacten binnen de teams aan te moedigen, zeker in de context van covid en telewerk", verduidelijkt Anne Gemine. "Voor een onderneming die constant groeit, zoals NRB, zijn rekrutering en loyauteit belangrijke strategische uitdagingen. Onze sector ervaart zeer veel spanning op de arbeidsmarkt. De 'Top Employer'-certificering van NRB nv is een mooie erkenning van onze initiatieven", vervolgt Anne Gemine.
 
CEO Pascal Laffineur wijst op een andere troef waarmee NRB zich onderscheidt en talenten aantrekt op die gespannen markt: "onze medewerkers en medewerksters zoeken zingeving in hun vak. Dankzij de kwaliteit van onze technologieën en het doel ervan, dragen onze teams bij aan onze missie: het leven van ondernemingen, burgers en overheden vereenvoudigen." Met die visie is NRB er in 2021 in geslaagd om 235 mensen te rekruteren. Voor 2022 zijn opnieuw ruim 200 aanwervingen gepland, en dit op de domeinen van infrastructuren, applicaties, architectuur, veiligheid en consultancy. 
Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen