NRB groeit! Talrijke mogelijkheden in alle IT-functies

woensdag 30 juni 2021
De activiteiten van NRB ontwikkelen zich en zo ook de noodzaak om haar teams te versterken. Na de 250 functies die in 2020 werden ingevuld, zijn er in de eerste helft van 2021 al bijna 200 nieuwe collega's bijgekomen, ondanks de COVID-crisis en het telewerken.
Van deze groei profiteren ook onze medewerkers: meer dan 10% van hen is dankzij interne mobiliteit kunnen doorgroeien naar een andere functie of heeft nieuwe verantwoordelijkheden kunnen opnemen.
 
De versnelling van de aanwervingen is een trend die zich in 2021 en 2022 zal doorzetten: NRB blijft vooral aanwerven in de vakgebieden applicatieontwikkeling, data-analyse en infrastructuurbeveiliging: 
 
De uitdagingen die we moeten aangaan om de digitale transformatie van onze klanten te begeleiden, zijn legio en situeren zich in verschillende sectoren, in België en in internationale organisaties:
  • Bijdragen aan innovatieve projecten voor een Belgische marktleider in de verzekeringssector;
  • Projecten leiden waarbij de IT-infrastructuur naar NRB’s datacenters wordt gemigreerd met integratie van NRB’s cloudoplossingen en -diensten;
  • NRB’s software-ontwikkelingsteams vervoegen in het kader van projecten voor de wereld van de verzekeringen, industrie of openbare diensten;
  • Een IT-roadmap van een grote vastgoedspeler opstellen;
  • Klanten begeleiden om hun IT-security te versterken;
  • Bijdragen aan de IT-projecten van de Europese instellingen en agentschappen;
 
Heb je interesse om dhete NRB team te versterken? Bekijk alle aanbiedingen op www.nrbcareers.com en volg de posts op LinkedIn en Facebook.
 
 
Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen