NRB genomineerd voor Data News Awards, Ulrich Penzkofer kandidaat ICT Personality of the Year

vrijdag 14 maart 2014

NRB werd ook dit keer genomineerd voor de ‘Data News Awards for Excellence’, en dat in verschillende categorieën. Onze CEO, Ulrich Penzkofer, zit in de selectie van 25 kandidaten voor de verkiezing van ICT-persoonlijkheid van het jaar.

NRB kreeg dit jaar een nominatie in de categorieën Customer Satisfaction, Cloud Services en Belgian Company. Wij zijn heel blij met deze nominaties, want ze sluiten perfect aan op onze strategische ambities.

Klantentevredenheid is een heel belangrijke doelstelling voor ons. Met onze globale tevredenheidsscore behoren we tot de top-3 van de markt. Toch blijven we belangrijke inspanningen leveren op dit domein.

Het is onze ambitie om nummer 1 in België te worden als leverancier van cloud-services. Het bewijs? Ons initiatief om onze klanten een gecentraliseerd platform voor mobiel beheer aan te bieden: Mobility in the Cloud.

En natuurlijk zijn en blijven wij een honderd procent Belgische onderneming en groep. Wij richten ons bijna volledig op de nationale markt. Onze ambitie is om een voorbeeld én een motor te zijn voor de Belgische economie.

Wij hopen dan ook dat we een van de twaalf bedrijven zijn die voor hun excellente prestaties tot laureaat worden gekozen in de editie 2014 van de Data News Awards. En dat onze CEO, Ulrich Penzkofer wordt verkozen tot ICT Personality of the Year.

Ulrich Penzkofer voert sinds 2012 een vijfpuntenprogramma door om NRB te laten doorgroeien van een ‘reactief’ tot een ‘proactief’ bedrijf. Dat programma is er op gericht de portefeuille van oplossingen en technologieën vernieuwen, de kwaliteit optimaliseren, de herkenbaarheid vergroten, de klantentevredenheid verhogen en de competenties in de organisatie versterken door opleidingen en doelgerichte rekrutering.

De resultaten zijn nu al zichtbaar: in 2013 groeide de NRB-groep sterker dan het marktgemiddelde, én steeg de rentabiliteit. Een derde van de omzet boeken we nu in Vlaanderen. In 2013 realiseerde NRB de acquisitie van Stesud om Civadis te creëren en verwierven we 75% van de aandelen van start-up Afelio. Dit bedrijf ontwerpt en ontwikkelt mobiele applicaties.

Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen