NRB gaat over tot de oprichting van xperthis

vrijdag 30 september 2011

NRB gaat over tot de oprichting van xperthis NV, een onderneming die zich toelegt op ICT-oplossingen voor de zorgsector. xperthis zal 100 % van de aandelen verwerven van drie gevestigde bedrijven gespecialiseerd in de informatica voor ziekenhuizen, m.n. Partezis, Xtenso en Polymedis.

De oprichting van xperthis ligt volledig in lijn met het strategische plan van NRB: de geografische expansie en inderdaad de ambitie om een volwaardige positie in de zorgsector uit te bouwen. NRB’s verhaal is er immers een van ICT-oplossingen ten dienste van publieke dienstverlening; de stap naar de zorgsector is dan haast vanzelfsprekend.

De Belgische zorgsector krijgt hierbij de eengemaakte duurzame ICT-speler met 100 % Belgische verankering waar hij al jaren om roept. xperthis zal immers niet alleen beschikken over een volwaardige portefeuille aan hoog kwalitatieve producten maar ziet zich ook ondersteund door de infrastructuur en aanverwante diensten van een grote speler als NRB. xperthis bereikt daarmee ook de kritische massa die borg staat voor stabiliteit en commerciële slagkracht.

De relaties van NRB met zijn klanten, partners en leveranciers blijven uiteraard ongewijzigd. De opportuniteiten voor samenwerking en ontwikkeling kunnen alleen maar toenemen.

Als u vragen hebt of meer informatie wenst over xperthis, kan u steeds terecht bij onze commerciële afdeling.

Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen