NRB behaalt voor het derde jaar op rij de Top Employer-certificering

dinsdag 17 januari 2023
NRB kondigt met trots aan dat het voor het derde achtereenvolgende jaar de certificering "Top Employer Belgium" heeft ontvangen. Deze onderscheiding illustreert de vele inspanningen van het bedrijf op het gebied van ontwikkeling, loopbaanontwikkeling, interne mobiliteit en aandacht voor  het comfort en welzijn van zijn medewerkers. In de toekomst wil NRB een aantal initiatieven op vlak van human resources blijven ontplooien om het personeel de best mogelijke voorwaarden te bieden en om toekomstig IT-talent aan te trekken.
 
 
NRB is blij met deze erkenning en zet koers naar 2023.
Het internationale Top Employer Institute prees opnieuw de vooruitgang van NRB op het gebied van personeelsbeleid, zoals het verwelkomen van nieuwe collega's, de digitalisering van tools, de employer branding, de werkomgeving en de telewerkovereenkomst en -policy. "Wij zijn erg trots op deze certificering, die een beloning is voor de voortdurende inzet van ons bedrijf om onze medewerkers de beste arbeidsomstandigheden te bieden. Wij zorgen ervoor dat elke werknemer zich thuis en tevreden voelt in ons bedrijf. Wij geloven dat het waarderen van de competenties van onze medewerkers een sleutelelement is van ons succes en deze certificering bewijst dat we op de goede weg zijn. Wij zullen initiatieven blijven nemen om onze werknemers de beste carrièremogelijkheden te bieden" verklaart Henri Thonnart, CEO van NRB. 
 
Deze certificering benadrukt alle initiatieven die dagelijks worden ontplooid om alle medewerkers een bevredigende en zorgzame werkomgeving te bieden. NRB heeft zichzelf namelijk de middelen gegeven om zijn ambities te verwezenlijken door acties te lanceren zoals opleidingen voor managers, met name om veranderingen in het bedrijf te ondersteunen, of regelmatige enquêtes om de vinger aan de pols van de organisatie te houden. "Deze certificering is een grote erkenning. Het toont onze betrokkenheid bij onze medewerkers en onze vastberadenheid om hun welzijn te verzekeren door nabijheid en authentiek contact tussen collega's te cultiveren. Dit zorgt voor een positieve en stimulerende werkomgeving", zegt Anne Gemine, Chief Human Resources Officer.
 
Dankzij het kwaliteitslabel "Top Employer" blijft het bedrijf bijzonder aantrekkelijk op de arbeidsmarkt, zoals blijkt uit de aanwerving van honderden nieuwe medewerkers in 2022. In een steeds competitievere markt wordt IT-talent aangetrokken door de optimale werkomstandigheden en de mogelijkheid om in de loop van hun carrière binnen het bedrijf te groeien.
 
Vandaag telt de NRB-groep 3.300 medewerkers, inclusief de filialen. Dit aantal, dat naar verwachting in de komende jaren zal groeien, weerhoudt het bedrijf er niet van zijn menselijke kant te behouden. "Wij zullen de best practices op het gebied van human resources blijven toepassen om deze erkenning te behouden, onze medewerkers te behouden en het beste talent te blijven aantrekken in een concurrerende markt.", concludeert Anne Gemine.
 
Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen