NRB behaalt haar vierde Top Employer-certificaat

donderdag 18 januari 2024
NRB heeft met trots voor het vierde achtereenvolgende jaar het Top Employer-certificaat ontvangen. Deze prijs is niet alleen een erkenning, maar benadrukt ook de vele HR-initiatieven die binnen ons bedrijf zijn genomen. Het Top Employers Institute besteedde speciale aandacht aan onboarding, de kwaliteit van de training die werknemers krijgen aangeboden en het vermogen om nieuw talent aan te trekken.
 
 
Na een lange enquête met 250 vragen prees het Top Employers Institute unaniem de HR-praktijken van NRB. 
 
"NRB verbeterde haar score op vrijwel elk gebied. Deze resultaten tonen aan dat we het welzijn van onze medewerkers voortdurend willen verbeteren. We erkennen dat de expertise en kwaliteit van de vaardigheden van onze collega's de hoeksteen is van ons succes. We zijn vastbesloten om in deze richting te blijven werken om onszelf te vestigen als een onmisbare IT-partner voor onze klanten. Ik ben ervan overtuigd dat NRB een ongelooflijk potentieel heeft. Het succes van een team is altijd een teamprestatie", zegt Laurence Mathieu, CEO van NRB.
 
Onze onderneming is bijzonder aantrekkelijk op de concurrerende markt voor jong IT-talent dankzij haar soliditeit, haar reputatie en haar wil om nieuwe en steeds innovatievere oplossingen te ontwikkelen. "We zijn erg blij dat deze kwaliteiten zijn aangehaald in het rapport van het Top Employers Institute. De kracht van onze onboarding en ons vermogen om talent aan te trekken kregen een score van 100%, wat een uitstekend bewijs is van de vele inspanningen die we op deze gebieden hebben gedaan. De samenhang van onze teams zorgt ervoor dat nieuwkomers snel voldoening vinden in hun opdrachten en een echte toegevoegde waarde leveren aan het bedrijf", zegt Laurent Peeters, Chief Human Resources Officer van NRB.
 
Naast de zorg die wordt besteed aan de werkomgeving, onderstreept de Top Employer-certificering de digitalisering van onze tools, met name voor ons opleidings- en ontwikkelingsaanbod. Het LUCY-platform, gelanceerd in april 2023 en winnaar van de prijs voor "HR-beleid ter bevordering van Open Education" tijdens de Open Education-ceremonie, vergemakkelijkt de toegang tot hoogwaardige training voor onze medewerkers. De catalogus omvat een breed scala aan onderwerpen - zoals het recht op deconnectie, een managementcursus en leren over nieuwe communicatietechnologieën - en belooft van essentieel belang te zijn als we willen blijven voldoen aan de steeds groeiende behoeften van onze klanten. "Dit platform illustreert onze wens om elke medewerker aan te moedigen om deel te nemen aan opleidingen. De opleidingsportefeuille stelt ons in staat om de vaardigheden binnen NRB te verbeteren en onze collega's de beste carrièremogelijkheden te bieden", verduidelijkt Laurent Peeters.
 
Laurence Mathieu, CEO van NRB, besluit: "Deze resultaten zijn voor ons niet het einde van de weg, maar een extra stimulans om onze inspanningen voor de ontwikkeling van onze medewerkers voort te zetten. Net als bij onze klanten zijn we voortdurend op zoek naar de beste ideeën om onze teams te ondersteunen.”
 
Dubbele certificering:
NRB is niet het enige Top Employer gecertificeerde bedrijf: onze belangrijkste aandeelhouder, Ethias Group, heeft ook haar certificering vernieuwd. Deze dubbele certificering is nog een bewijs van onze gezamenlijke wens om uit te blinken in al onze HR-praktijken. De professionele ontwikkeling van onze medewerkers is een prioriteit. 

 

Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen