LUCY, het online opleidingsplatform van NRB, bekroond

vrijdag 13 oktober 2023

NRB won de prijs voor het beste "hr-beleid ter bevordering van Open Education" tijdens de prijsuitreiking die Edflex in Parijs organiseerde. Onze onderneming kreeg een bekroning voor de lancering van LUCY, haar platform voor online opleidingen.

 
Een prestigieuze jury, met onder andere vertegenwoordigers van bedrijven als Renault, Engie en Bouygues Telecom, kende NRB een prijs toe voor de prestaties van zijn online trainingsplatform. De prijs "hr-beleid ter bevordering van Open Education" werd uitgereikt tijdens de "Open Education Night". Dit evenement vond plaats in Parijs en is een organisatie van Edflex, een bedrijf dat gespecialiseerd is in digitale opleidingen.
 
LUCY, acroniem voor 'Learn-Understand-Collaborate-Yearlong', geeft toegang tot hoogwaardige opleidingen voor alle werknemers van de onderneming en stelt een uitgebreide catalogus beschikbaar met een brede waaier aan online thema's, in lijn met ons interne beleid. 
 
Sinds de lancering van het platform op 24 april 2023 zijn er drie belangrijke opleidingstrajecten geïdentificeerd: het recht om te deconnecteren, 5G-connectiviteit en het managementtraject "Onze ambitie voor elke manager: leader, manager en coach zijn". Deze verschillende onderwerpen waren een groot succes bij de werknemers. 
Het succes van LUCY als platform beklemtoont opnieuw het succes van ons ESG-beleid, waarmee we alle medewerkers willen aanmoedigen om deel te nemen aan opleidingen om de expertise binnen onze onderneming te versterken. Deze competenties en kwalificaties zijn essentieel als we op een pertinente, performante manier aan de behoeften van onze klanten willen beantwoorden en daarbij willen anticiperen op technologische ontwikkelingen. 
 
Laurent Peeters - Chief Human Resources Officer van de NRB-groep: "Ik wil mijn waardering uitspreken voor het uitzonderlijke werk van de teams die bij dit project betrokken waren, in het bijzonder de vruchtbare samenwerking tussen de hr-teams, de IT-support en de mensen op het terrein. Zij zijn erin geslaagd om een efficiënt opleidingssysteem op te zetten, dat zowel online zelfstudie als fysieke groepsopleidingen stimuleert. Vandaag de dag is LUCY, met zijn portfolio van kwalitatief hoogstaande opleidingen, essentieel geworden voor onze collega's, om hun competenties te verbeteren en elkaar te ondersteunen door middel van groepsopleidingen die we intern hebben ontwikkeld. Bij NRB richten we ons zowel op e-learning voor de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers, als op programma's om de balans tussen werk en privé te verbeteren, en op geavanceerde technische onderwerpen zoals Salesforce, SAP, Cloud Platform, Java & .NET ontwikkelingsframework enzovoort.”
 
Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen