Nieuwe structuur en management bij Trasys Griekenland om toekomstige groei te ondersteunen

woensdag 20 november 2019
  • De Griekse IT-applicatieontwikkelaar kondigt aan dat hij twee grote contracten heeft gewonnen
  • Het bedrijf is ook op zoek naar meer dan 50 nieuwe IT-profielen in het komende jaar.
 
Athene, 20 november 2019 - De NRB Groep kondigt aan dat zij Nicolas Strouboulis heeft aangesteld als Country Manager van Trasys Griekenland, een van de toonaangevende softwareontwikkelaars in Griekenland, die deel uitmaakt van Trasys International, het team binnen de NRB Groep dat zich focust op de Europese en internationale publieke en privé organisaties. Deze benoeming gaat gepaard met enkele structurele organisatorische veranderingen om het verdere succes en de groei van de onderneming en de veranderende behoeften en verwachtingen van haar klanten te ondersteunen.
 
Trasys International kan bogen op 30 jaar expertise en ervaring in dienst van haar specifieke en zeer veeleisende klanten in heel Europa. "Trasys International biedt gespecialiseerde IT-oplossingen, -diensten en -consultancy om de Europese en internationale publieke organisaties en bedrijven te helpen te voldoen aan het internationale en Europese beleid en regelgeving en om hun IT- en digitale transformatie-uitdagingen aan te pakken", zegt Pascal Laffineur, CEO van de NRB Groep. "Een uitdaging die relevanter is dan ooit voor onze klanten. Trasys Griekenland is echt een belangrijk element in de strategie en de ontwikkeling van de NRB-groep. Wij hebben het volste vertrouwen in het hele team en in het feit dat het er de komende jaren in zal slagen haar ontwikkeling en groei voort te zetten. ” 
 
Nicolas Strouboulis, die Trasys Griekenland zal leiden als Country Manager, is een 49-jarige Griek, geboren in België, die in 2019 tot de NRB Groep is toegetreden. Hij heeft 25 jaar ervaring in de IT-sector. Hij richtte en leidde jarenlang een IT-consultancybedrijf op, was CTO van een start-up en heeft verschillende functies gehad, zoals hoofd IT-ontwikkeling voor verschillende Europese en internationale publieke en privé organisaties. Hij zal worden bijgestaan door Evangelos Konstantinos die de delivery-activiteiten zal coördineren. Nicolas Strouboulis benadrukt de knowhow en het talent van het team.
"Ik ben vereerd dat ik dit fantastische team mag leiden. In de afgelopen maanden hebben we een reeks uitdagende nieuwe contracten binnengehaald voor topklanten in de internationale privé en publieke sector. Het is de beste illustratie van de sterke wil van het team om zich te blijven ontwikkelen. En we zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega's om ons te helpen presteren in een competitieve sector waar elke dag nieuwe oplossingen gevonden moeten worden, terwijl we tegelijkertijd de kwaliteit en absolute betrouwbaarheid garanderen. ”
 
Trasys International realiseerde in 2018 een omzet van meer dan 46 miljoen euro en voorziet voor de komende jaren een groei met dubbele cijfers. Trasys Griekenland, het in Athene gevestigde softwareontwikkelingscentrum van Trasys International, heeft de afgelopen drie jaar ook groeicijfers van meer dan 15% laten zien. Voor 2020 wordt de beoogde omzet op bijna 16 miljoen euro gesteld. In dat kader is zij nu op zoek naar meer dan 50 nieuwe IT-profielen voor het komende jaar. "We zijn misschien niet de grootste in de sector in Griekenland, maar we zijn wel degelijk een toonaangevend bedrijf op het gebied van software-engineering en talentontwikkeling. We geven een doel aan wat we doen, aan onze klanten en aan onze collega's."
 
Bij deze gelegenheid kondigt Trasys International ook aan dat het onlangs twee belangrijke nieuwe contracten heeft verkregen voor het Britse ministerie van Economische Zaken, Energie & Industriële Strategie en voor QUALCO, een gespecialiseerd leverancier van systemen voor het beheer van schuldportefeuilles en technologische diensten, gevestigd in Griekenland. 
 
Instance

In us they trust...

Contact us :

  • Mail us
  • Phone us

Follow us :

  • Linked In
  • Twitter
  • Google +
  • Slideshare
  • Youtube
  • Flickr

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen