Een op de drie collega's heeft de vruchten geplukt van loopbaanbegeleiding binnen het bedrijf

dinsdag 19 januari 2021
Een eigen carrièrepad creëren binnen NRB wordt aangemoedigd, ondersteund... en het gebeurt vaak! De omvang van onze groep, de diversiteit van onze metiers en onze projecten bieden een veelheid aan evolutiekansen voor medewerkers die hun carrière een nieuwe wending willen geven.
 
Regelmatige ontmoetingen met de manager of de career advisor zijn gelegenheden om zijn ontwikkelingswensen te bespreken. Een cel binnen het HR-team ondersteunt collega's die behoefte hebben aan verandering of evolutie. Hun missie: noden en ambitiesbegrijpen, nagaan of ze overeenstemmen met een huidige of toekomstige behoefte, mogelijke oplossingen of opleidingen identificeren, de collega's begeleiden tijdens het hele proces... want het welzijn en de ontwikkeling van onze medewerkers is belangrijk voor ons! 
 
De 60 metiers van het bedrijf laten heel wat evoluties toe. We hebben de meest natuurlijke carrièrepaden in kaart gebracht voor elke functie in het bedrijf, zowel voor jonge afgestudeerden als voor degenen die al een paar jaar op hun conto hebben staan.
 
Onze collega's werken aan steeds complexere zaken, binnen het bedrijf of in synergie met onze dochterondernemingen. De juniors worden begeleid door onze experts die alle kneepjes van het vak uitgebreid met hen delen. Kansen voor ontwikkeling op persoonlijk vlak of in geavanceerde technologieën of in het faciliteren van best practice-groepen worden aangeboden aan de meest ervaren personen.
 
En dat zijn geen loze woorden: de afgelopen vier jaar heeft 30% van onze collega’s de gelegenheid gehad om zich door het HR-team laten begeleiden bij de ontwikkeling van hun vaardigheden in nieuwe metiers of nieuwe technologieën.
In plaats van er lang over te praten, laten we liever vier collega's aan het woord:
 
 
 
 
NRB is een snelgroeiend bedrijf waar het goed vertoeven is. 
Enjoy your journey! Be part of our community!
 
 

 

Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen