De NRB Groep benoemt André Vanden Camp tot afgevaardigd bestuurder

maandag 9 januari 2023

De NRB Groep wil zich verder ontwikkelen en heeft bijgevolg hoge ambities. Het bedrijf wil zijn nieuwe industriële plan uitvoeren, nieuwe ICT-diensten blijven ontwikkelen (zoals het 5G-netwerk) en in nieuwe technologieën investeren. Daarom heeft de raad van bestuur beslist om André Vanden Camp te benoemen tot afgevaardigd bestuurder, naast het directiecomité. Hij zal de nieuwe CEO Henri Thonnart bijstaan en hem ondersteunen bij het strategische plan inclusief het transformatieplan van NRB en dat van de dochterondernemingen.

In zijn carrière heeft André Vanden Camp C-level-functies bekleed in verschillende financiële instellingen met naam. Hij heeft ruime ervaring in de technologie- en de informaticasector.

Zijn expertise en zijn staat van dienst zullen voor de NRB Groep van onschatbare waarde zijn om haar talrijke doelstellingen te realiseren.

Over de NRB Groep

Met een geconsolideerde omzet van 501,6 miljoen euro in 2021 en 3.300 werknemers is de NRB Groep een van de belangrijkste Belgische spelers in de ICT-sector. NRB positioneert zich als de ICT-partner die zijn klanten ondersteunt bij hun digitale transformatie. Voortbouwend op de technologische evolutie en innovatie wil NRB hen de beste oplossingen bieden, aangepast aan hun omgeving. In dit kader biedt NRB een breed spectrum aan IT-diensten, gebaseerd op vier assen: consultancy, software, infrastructuur & hybride cloud, en managed staffing. NRB richt zich op een breed scala van sectoren: de publieke en sociale sector, de energie- en nutssector, de financiële sector, alsook de industrie en de biotechnologiesector. Een team is toegewijd aan Europese en internationale instellingen en bedrijven.

De dochterondernemingen van de NRB Groep bieden sectorspecifieke oplossingen (gezondheidszorg, lokale publieke sector, kmo’s) en profiteren daarbij van de omvang, ICT-infrastructuur en andere ondersteuning van de groep.

In 2022 ontving NRB voor het tweede opeenvolgende jaar het certificaat Top Employer, een erkenning voor zijn innovatieve en solide hr-praktijken en zijn zorg om zijn medewerkers een bevredigende en vriendelijke werkomgeving te bieden.

Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen