COMPUTERLAND trekt Filip Michiels aan als COO

vrijdag 12 februari 2021
De Belgische IT-dienstverlener COMPUTERLAND, die sinds vorig jaar deel uitmaakt van de NRB Groep, heeft Filip Michiels aangesteld als Chief Operating Officer (COO).
 
Filip Michiels (50) is sinds begin deze maand aan de slag bij COMPUTERLAND. Hij komt over van TUI, waar hij zeven jaar CIO (Chief Information Officer) was. Voordien werkte hij bij Gateway, Lanxess, HDP-Arista en Estée Lauder. Filip Michiels werd in 2019 door Data News uitgeroepen tot CIO of the Year. Hij behaalde een masterdiploma computerwetenschappen aan de Universiteit Gent, studeerde daarna bedrijfseconomie aan de Universiteit Antwerpen en IT-management aan de Vlerick Business School.
 
Voor Filip Michiels biedt de overstap naar COMPUTERLAND een opportuniteit om de ruim vijfentwintig jaar ervaring die hij heeft opgedaan bij eindklanten in te zetten vanuit de positie van een IT-dienstenleverancier. Bovendien kan hij zijn ondernemingszin en zijn ervaring in grote nationale en internationale bedrijven ten dienste stellen van de groei van COMPUTERLAND in de NRB Groep.
 
Groter aanbod voor bredere markt
COMPUTERLAND heeft kantoren in Alleur (Luik), Gosselies (Charleroi) en het Groothertogdom Luxemburg. Het bedrijf realiseert een omzet van 31 miljoen euro en stelt 250 mensen tewerk.
 
COMPUTERLAND maakt sinds mei 2020 deel uit van de NRB Groep, een van de leidende ICT-groepen in België met meer dan 3.200 medewerkers en een verwachte omzet van 500 miljoen euro in 2021. COMPUTERLAND werd opgenomen in de NRB Groep om mee invulling te geven aan het strategisch groeiplan van de groep. Dat plan voorziet onder meer in het vervolledigen van het dienstenaanbod en de uitbreiding van de activiteiten naar een bredere markt. COMPUTERLAND verrijkt in dat opzicht de groep met zijn oplossingen en competenties rond het volledige Microsoft-gamma en zijn positie in de markt van de middelgrote bedrijven in België en Luxemburg.
Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen