AFELIO Trends Nationale Gazelle 2020 bij de "Middelgrote ondernemingen"

donderdag 18 juni 2020
Afelio heeft tweemaal gescoord!  Op 11 maart won Afelio reeds de "Trends Gazellen" voor de provincie Luik. Nu is Afelio opnieuw verkozen tot ambassadeur van de Trends Gazellen 2020, in de categorie "middelgrote bedrijven", deze keer op nationaal niveau! 
 
Voor het 19de jaar op rij, heeft de redactie van Trends-Tendances en Trends de bedrijven geselecteerd die zich over een periode van 5 jaar sterk ontwikkeld hebben. Dit gebeurde eerst per provincie en nu ook op nationaal niveau. Deze "Trends Gazellen" worden geselecteerd en geclassificeerd op basis van hun groeicijfers: groei in omzet, groei in personeel en groei in cashflow. 
De coronaviruscrisis laat de traditionele uitreikingsavond van de Nationale Gazellen eind juni jammer genoeg niet toe, de prijslijst blijft evenwel ongewijzigd. 
 
Afelio, de software factory van de NRB Groep
 
Afelio, de software factory van de NRB Groep, is gespecialiseerd in de ontwikkeling van software op maat. Afelio  streeft naar een optimale afstemming tussen business en IT door zijn unieke agile en user centric aanpak tijdens de ontwikkeling en de implementatie van maatwerkapplicaties. Afelio kan daarbij ook rekenen op de ondersteuning en de infrastructuur van een grote groep als NRB. 
 
Het winnen van de Trends Gazelle award is een mooie erkenning van deze Luikse onderneming die minder dan 10 jaar geleden werd opgericht door een groep van vier personen. Afelio kan intussen inderdaad mooie resultaten voorleggen: een permanent stijgende werkgelegenheidscurve tot meer dan 100 mensen  en een omzet die groeit van 1,8 miljoen in 2014 tot 10 miljoen euro in 2019. 
Afelio is een unieke onderneming die zich onderscheidt door jonge, dynamische en sterk gemotiveerde teams die nieuwe paden durven te bewandelen. De Trends Gazellen zijn dan ook een een bemoedigende uitnodiging om verder te gaan op hun innovatie-pad.
 
Olivier Lallemand onderstreept de filosofie die Afelio definieert: "Wij creëren digitale oplossingen die de werking van de echte wereld weerspiegelen in plaats van alleen maar te modelleren wat de business van ons vraagt. Onze aanpak is een kwestie van methodologie en niet alleen van technologieën of modellen. Het is een vorm van lateraal denken. Wij plaatsen UX als basis voor elk ontwerpproces en leveren daarmee software die voldoet aan de verwachtingen van de gebruiker”.
 
Hier is een uittreksel van het artikel gepubliceerd in Trends op 18 juni 2020 - het artikel is alleen beschikbaar in het frans:
 
«Fondée en 2013, Afelio est une filiale du groupe NRB. Au sein de ce dernier, elle conçoit, développe et implémente des applications web, mobiles et de desktop, pilotées par l'expérience utilisateur. Basée à Liège, elle emploie actuellement 130 personnes dont 30 freelances et réalise un chiffre d'affaires d'une dizaine de millions d'euros. Elle a connu ces dernières années une progression moyenne de l'ordre de 15% par an. Cette forte croissance a bénéficié du soutien du groupe NRB qui lui a fait profiter de ses canaux de vente. De son côté, Afelio a apporté de nouveaux services au groupe qui a permis à ce dernier d'étoffer son offre.»
 
Vind het hele artikel van de Trends-Tendance, hier  
 
Meer info over Afelio? Klik hier
 
Instance

In us they trust...

Contact us :

  • Mail us
  • Phone us

Follow us :

  • Linked In
  • Twitter
  • Google +
  • Slideshare
  • Youtube
  • Flickr

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen