Ink consulting / Together Services

 
  
 
Ink consulting is een consulting firma, gebaseerd in Brussel en opgericht in 2018, actief in digitale transformatie, meer specifiek, gespecialiseerd in Customer Relationship Management vraagstukken en Salesforce technologie. Together Services is het oorspronkelijke Salesforce delivery center voor NRB. In 2022 hebben Ink consulting en Together Services de handen in elkaar geslagen om de Salesforce delivery capacities van NRB te versterken.
 
De expertise van de 25 Salesforce experten beslaat:
- CRM strategie: Ze ondersteunen organisaties in hun transformatie ambities door het vormen van een toekomst gerichte IT visie, de ontwikkeling van een consistente roadmap, de modernisering van processen en de definitie van de technische vereisten.
- Salesforce implementatie: De gespecialiseerde vakgebieden omvatten ondermeer het management van complexe sales processen in de Salesforce modules : Sales, CPQ, Billing & Service App. De expertise in Marketing Cloud langs de andere kant, bied een complete dienstverlening aan in het lead-to-cash process, van prospect management tot revenue allocation.
 
De werkmethode van Ink consulting en Together services versterkt de kracht van de werknemers van de klant: Geen enkele transformatie kan succes hebben zonder de werknemers als actors of change aan de basis van het process. Door de technische kennis zijn Ink consulting en Together Services in staat om efficiënte tools te ontwikkelen terwijl human-centered processen de adoptie faciliteren.
 
 
 

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen