Cloud Computing

Beroep doen op onze hybride cloud diensten is beroep doen op een unieke leverancier voor al uw behoeften.

Met onze cloud-diensten genieten klanten en partners van de nieuwste technologie zonder zelf te moeten investeren. Ze verlagen dus niet alleen de kost van hun ICT, ze profiteren ook van een gedeelde, sterk beveiligde, performante, hoogtechnologische omgeving. Iedereen geniet bovendien van een dienst die mee evolueert met zijn behoeften, inclusief pieken en dalen.

NRB biedt zijn private cloud-diensten aan vanuit zijn eigen datacenters in Herstal, nabij Luik.

Infrastructure as a Service

Wij bieden infrastructuurdiensten (IaaS) voor mainframe en gedistribueerde omgevingen. Elke klant kan een omgeving gebruiken die geconfigureerd, beveiligd en beheerd wordt volgens zijn behoeften.

Bovenop die basisdiensten biedt NRB extra’s, zoals het gebruik van databases (Database as a Service), opslag, backup of archivering van gegevens, plus ook rekenkracht in functie van de behoeften van het moment.

Platform as a Service

 NRB biedt verscheidene PaaS-diensten waarmee onze klanten en partners hun eigen applicaties kunnen ontwikkelen, hosten, beheren en laten gebruiken door hun eindgebruikers.

Hybride cloud

NRB is een broker en een integrator van clouddiensten. Anders gezegd: we helpen onze klanten kiezen wat het best bij hun behoeften past en vervolgens begeleiden we hen bij de implementatie ervan.

Afhankelijk van de specifieke behoeften van elke klant kunnen diensten geleverd worden vanuit de publieke cloud, vanuit de private cloud-omgeving van NRB en/of vanuit de omgeving van de klant.

Ons exclusieve Cloud-aanbod

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen